kopselek 1 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Czesc chce zrobić skrypt ale nie do końca potrafie go wykonać. Chodzi o to ze gracz miałby txt packa z muzyką w nim, jak by wszedł na dany teren to włączyła by sie dana muzyka którą miałby pobraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) Wez jakas piosenke w mp3, czy innym formacie. W audacity skompiluj ja do .ogg (przynaminej wydaje mi sie, ze takiego uzywa minecraft) nastepnie w skrypcie musisz odtworzyc ta piosenke Edytowane 16 grudnia 2017 przez Sewer LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kopselek 1 Opublikowano 16 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 a dałbyś skrypt który otwierał by tą piosenkę z txt paka? 34 minuty temu, Sewer napisał: Wez jakas piosenke w mp3, czy innym formacie. W audacity skompiluj ja do .ogg (przynaminej wydaje mi sie, ze takiego uzywa minecraft) nastepnie w skrypcie musisz odtworzyc ta piosenke Mógłbyś powiedzieć jak w skrypcie odtworzyc piosenke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 nie wiem czy się da lol na pewno da się odtworzyć muzykę którą się puszcza przez płyty muzyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 @kopselek jedynie to ci zadziała jak tą muzykę dasz na minecraftową płytę, a później dajesz żeby ta płyta by się odtwarzała na danym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kopselek 1 Opublikowano 16 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 10 minut temu, piotrus131102 napisał: @kopselek jedynie to ci zadziała jak tą muzykę dasz na minecraftową płytę, a później dajesz żeby ta płyta by się odtwarzała na danym terenie. no spoko tyle ze czy potrafisz zrobic skrypt by taka płyta odtwarzała muzykę moją a nie minecraftową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) widać że nie rozumiesz. do txt wstawiasz swoją muzykę w formie płyty z minecraft'a... Edytowane 16 grudnia 2017 przez piotrus131102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Musisz zedytować txt. Nie jest to trudne. Po prostu musisz zmienić nazwę piosenki na taką samą jak w folderze txt i zamienić,ale musi ona mieć ten sam format. Później jak odtworzysz daną płytę to będzie ta piosenka. Później możesz w skrypcie zrobić ,aby ta piosenka odtwarzała się na danym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kopselek 1
Czesc chce zrobić skrypt ale nie do końca potrafie go wykonać. Chodzi o to ze gracz miałby txt packa z muzyką w nim, jak by wszedł na dany teren to włączyła by sie dana muzyka którą miałby pobraną
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi