sworip 50 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Witam! Mam taki problem, ze chcę zrobić reputacje na serwerze ale muszę znaleźć jakiś patent by gracze nie dawali sobie cały czas pkt. reputacji tylko +1 na danego gracza. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 to daj kod od reputacji to powiemy jak dodać taką funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 piotrus131102 37 Opublikowano 13 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! cały dramat... wystarczy że takie coś jak jest po triggerze dodasz w odpowiednie miejsce kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 14 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Mam taki problem, ze chcę zrobić reputacje na serwerze ale muszę znaleźć jakiś patent by gracze nie dawali sobie cały czas pkt. reputacji tylko +1 na danego gracza.
Będę wdzięczny za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi