mikusi 0 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 (edytowane) Budowniczy Witam szukam budowniczego , który pomoże mi zbudować arenki pvp typu: Knock Hard Standard mutant potion Ogólnie o serverze Opis Servera: Server ma wykupiona domene .pl jest postawiony na hostingu www.titanaxe.com co do trailera juz jest uzgodnione tylko trzeba wybudować arenki żeby bylo co nagrać Wynagrodzenie: Budowniczy: - Ranga Budowniczy na zawsze jesli ładnie wyjdzie można pomyslec o malym zarobku - vip dla 1 może 2 kolegów na jedną edycje Wymagane: budowniczy: - ts3 - wiedza o World Edit - wiedza o podstawowych komendach ranga otrzyma: budowniczy: + tryb gry Kreatywny (gamemode 1 = gm 1 ) + dostęp do World Edita Edytowane 9 grudnia 2017 przez mikusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 "Technik nie otrzyma consoli" ale otrzyma ftp. Fuck logic. I na jaką cholere robisz "edycje" na serwerze PvP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusi 0 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 7 minut temu, PanNiedzwiadek napisał: "Technik nie otrzyma consoli" ale otrzyma ftp. Fuck logic. I na jaką cholere robisz "edycje" na serwerze PvP? Jesli otrzyma console to może wiecej zrobic niz jak ma ftp hmm? a edycje robię ,żeby może więcej osób grało i żeby resetowac ranking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 1 minutę temu, mikusi napisał: Jesli otrzyma console to może wiecej zrobic niz jak ma ftp hmm? a edycje robię ,żeby może więcej osób grało i żeby resetowac ranking ? Boisz się, że technik zrobi Ci coś z serwerem? XDD Wystarczy wgrać jeden plugin, nawet się nie poznasz a będziesz miał jakiegoś backdoora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusi 0 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 1 minutę temu, PanNiedzwiadek napisał: Boisz się, że technik zrobi Ci coś z serwerem? XDD Wystarczy wgrać jeden plugin, nawet się nie poznasz a będziesz miał jakiegoś backdoora. yhy a masz moze jakis sposob zeby sprawdzic czy nie ma backdorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 na 3,5 gb ramu jeszcze na titanaxe to bym się nie ładował ze skryptami, serwer u nich z kilkoma prostymi skryptami na pakiecie 10gb miał problemy jak liczba graczy dochodziła do 30 xD Edit: 48 minut temu, mikusi napisał: Wymagane: [...] technik: [...] - range budowniczy Fajnie, że wymagasz rangi budowniczy od technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 (edytowane) 52 minuty temu, mikusi napisał: Z góry mówię technik nie otrzyma Consoli Łatwo można ominąć tą twoją CONSOLE jak ma się ftp. Dowolny skrypt 3 linijki i sk reload <nazwa>... i możesz sobie robić co chcesz z komendami z konsoli command /jestemhakere [<text>]: trigger: execute console command "%arg-1%" Edytowane 9 grudnia 2017 przez jaku49 Smoczek111, xVendrome i Gonti 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Nie polecam// Wykorzystuje ludzi, nie chce im placic Smoczek111 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 ile płacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 2 minuty temu, keebe napisał: ile płacisz Napisał, że tylko jak ładnie wyjdzie budowla ;v 19 godzin temu, mikusi napisał: co do trailera juz jest uzgodnione tylko trzeba wybudować arenki żeby bylo co nagrać A w wcześniej (ten temat, co już został zamknięty) pisałeś, że ŻE JUŻ MASZ TRAILER! A skąd mam wiedzieć, że mnie nie oszukasz z tym zapłaceniem za budowle? Może jakaś zaliczka, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 10 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2017 Teraz, Varter napisał: Napisał, że tylko jak ładnie wyjdzie budowla ;v A w wcześniej (ten temat, co już został zamknięty) pisałeś, że ŻE JUŻ MASZ TRAILER! A skąd mam wiedzieć, że mnie nie oszukasz z tym zapłaceniem za budowle? Może jakaś zaliczka, czy coś? czyli ktoś ma mu coś zbudować żeby dostać potem odpowiedź "nieładne"? XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusi 0 Opublikowano 11 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2017 Podziękuje Wszystkim . Widać poziom zaufania i nienawiści do innych . Jestem uczciwym człowiekiem , ale każdy ma swoje zdanie . Jeden z kolegów zbudował nawet fajn lobby psc leżało na biurko on miał zbudować kod juz był gotowy ale jednak kolega wybrał komendę //set 0 i dał mi bana i tak wyszło . Do tego jak chciałem sobie zażartować ze nie mam kasy dla jego . to on nagle zarządał * Wiec coś zacząłem czuć ze coś nie gra Temat do zamknięcia Dnia 10.12.2017 o 13:28, Varter napisał: A w wcześniej (ten temat, co już został zamknięty) pisałeś, że ŻE JUŻ MASZ TRAILER! Miałem na myśli ze jest juz zarezerwowany tak jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 12 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2017 21 godzin temu, mikusi napisał: Podziękuje Wszystkim . Widać poziom zaufania i nienawiści do innych . Jestem uczciwym człowiekiem , ale każdy ma swoje zdanie . Jeden z kolegów zbudował nawet fajn lobby psc leżało na biurko on miał zbudować kod juz był gotowy ale jednak kolega wybrał komendę //set 0 i dał mi bana i tak wyszło . Do tego jak chciałem sobie zażartować ze nie mam kasy dla jego . to on nagle zarządał * Wiec coś zacząłem czuć ze coś nie gra Temat do zamknięcia Miałem na myśli ze jest juz zarezerwowany tak jakby 1. Nie jestem i nigdy nie bede twoim kolega 2. Nie zartowales tylko pisales ze nie masz kasy i narazie nie bedziesz mial 3. Budowac areny i lobby za free? To chcialem przynajmiej gwiazdke "zal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curser 8 Opublikowano 12 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2017 Jakie cię style ogólnie interesują? Jakie wynagrodzenie? Serwer ile ma średnio graczy? Pisz na pw odpowiadając na te pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c324 2 Opublikowano 12 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2017 Można znaleźć ludzi którzy za darmo zbudują dobre budowle albo za samą rangę budowniczy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusi 0 Opublikowano 16 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Dnia 12.12.2017 o 15:19, Sowel napisał: 3. Budowac areny i lobby za free? To chcialem przynajmiej gwiazdke "zal" wiesz co to gwiazdka? chyba nie wyjaśnie ci : są to (prawie) wszystkie uprawnienia co do servera więc chyba jesteś trochę głupi ,że za zbudowanie lobby (spawnu ) arenek chcesz w pewnym sensie właściciela a to co ty zbudowales to , to jest prawie identyczne co pvpbonsko wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 21 godzin temu, mikusi napisał: wiesz co to gwiazdka? chyba nie wyjaśnie ci : są to (prawie) wszystkie uprawnienia co do servera więc chyba jesteś trochę głupi ,że za zbudowanie lobby (spawnu ) arenek chcesz w pewnym sensie właściciela a to co ty zbudowales to , to jest prawie identyczne co pvpbonsko wiec Kiedy sie zapytalem czy dasz mi gwiazdke powiedziales ze dasz po czym nie dales czyli walony scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusi 0 Opublikowano 20 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Dnia 17.12.2017 o 19:15, Sowel napisał: Kiedy sie zapytalem czy dasz mi gwiazdke powiedziales ze dasz po czym nie dales czyli walony scam hahhahahaha zal mi cb nigdy nikomu nie dałbym gwiazdki Prosze o Zamknięcie Tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 21 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2017 (edytowane) Dnia 20.12.2017 o 20:43, mikusi napisał: hahhahahaha zal mi cb nigdy nikomu nie dałbym gwiazdki Prosze o Zamknięcie Tematu Jak ty jakies fejk jestes Edytowane 22 grudnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi