dragyt 8 Opublikowano 27 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2017 Witam Chciałbym skrypt na przypisanie komend do guzika z nazwą tag: &4Guzik Command komende wykonywaną ustawie sam proszę o komende /guzikdaj która nam da guzik z nazwą tą co up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 118 Opublikowano 28 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2017 (edytowane) on rightclick on stone button: cancel event make player execute command "/dajguzik" chyba o to ci chodzi Edytowane 28 listopada 2017 przez MrJuliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 28 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2017 nie oto mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RodgerDodg3r 118 Opublikowano 28 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2017 @dragyt to wyjasnij mi to lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 28 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2017 komenda /dajguzik wykona komende [execute console comand "give %player% stone button named: {@tag} onj rightclick on stone button if name {@tag} wykona komende przez playera sory za błedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 17 godzin temu, dragyt napisał: komenda /dajguzik wykona komende [execute console comand "give %player% stone button named: {@tag} onj rightclick on stone button if name {@tag} wykona komende przez playera sory za błedy Ale sluchaj bloki postawione nie posiadaja tej samej nazwy... Tylko chesty i enderchesty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 770 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Zrobię to. Tylko mam jedno pytanie: ma być jedna komenda którą wykonuje gracz poprzez naciśnięcie na niego na wszystkie takie guziczki, czy na każdy guzik oddzielna? Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 29 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 Chodzi mi ze poprzez nacisinięcie takiego guzika wykonuje sie jedna komenda zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 (edytowane) on place of stone button: if name of player's tool is {@tag}; add event-block to {guziki::*} send "Postawiłeś guzik" on rightclick on a stone button: loop {guziki::*}: if loop-value is event-block: execute console comand "give %player% stone button named: {@tag}" stop on break of stone button: loop {guziki::*}: if loop-value is event-block: remove loop-value from {guziki::*} stop lub on place of stone button: if name of player's tool is {@tag}; add event-block to {guziki::*} send "Postawiłeś guzik" on rightclick on a stone button: if {guziki::*} contains event-block: execute console comand "give %player% stone button named: {@tag}" on break of stone button: if {guziki::*} contains event-block: remove loop-value from {guziki::*} Edytowane 29 listopada 2017 przez LloydPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 770 Opublikowano 29 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2017 options: tag: &4Guzik Command command /dajguzik: trigger: if player has permission "guzik.daj": give stone button named "{@tag}" to player send "Dostales guzik :O" stop on place: if player's tool is stone button: if name of player's tool is "{@tag}": add location of event-block to {guziki::*} send "Postawiles guzik command" stop on rightclick on stone button: loop {guziki::*}: if "%loop-value%" is "%location of event-block%": execute player command "me to dziala :O" stop Crevsers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragyt 8
Witam Chciałbym skrypt na przypisanie komend do guzika z nazwą
tag: &4Guzik Command
komende wykonywaną ustawie sam
proszę o komende /guzikdaj
która nam da guzik z nazwą tą co up
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi