Siemaneczko, wiecie co jest tu źle? Chciałem aby zabierało "zwój" któremu nadałem nazwę ,aby nie brało zwykłego papieru, ale to wcale nie działa... Dodatkowo jak używałem jakiś przedmiot np. łuk - napiąłem cięciwę i sporo razy na sekundę mi to zużyło spamiąc na chat, a chodzi mi oto ,aby było to po kliknięciu PPM.
on right click:
if player's tool is paper named "&8» &6Zwój naprawy &8«":
run player command "/repair all" as op
send "&c&lOnlyskill.pl &8» &7Naprawiles &6wszystkie &7przedmioty!"
remove player's tool named "&8» &6Zwój naprawy &8«"
command /zwoj:
trigger:
give 1 paper named "&8» &6Zwój naprawy &8«" with lore "&8» &7Kliknij &6PPM &7aby naprawil itemy." to the player
Pytanie
PiTeKLive 19
Siemaneczko, wiecie co jest tu źle? Chciałem aby zabierało "zwój" któremu nadałem nazwę ,aby nie brało zwykłego papieru, ale to wcale nie działa... Dodatkowo jak używałem jakiś przedmiot np. łuk - napiąłem cięciwę i sporo razy na sekundę mi to zużyło spamiąc na chat, a chodzi mi oto ,aby było to po kliknięciu PPM.
on right click: if player's tool is paper named "&8» &6Zwój naprawy &8«": run player command "/repair all" as op send "&c&lOnlyskill.pl &8» &7Naprawiles &6wszystkie &7przedmioty!" remove player's tool named "&8» &6Zwój naprawy &8«" command /zwoj: trigger: give 1 paper named "&8» &6Zwój naprawy &8«" with lore "&8» &7Kliknij &6PPM &7aby naprawil itemy." to the player
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi