Pandekplaygames 1 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Cześć, wiecie jak zrobić na serwerze PVP, bo mam 2 stacki bloków które się potem kończą wiecie o co chodzi i nwm jak to zabezpieczyć żeby gracze nie mogli niszczyć bloków ale mogli stawiac wode cobbla do walki ogarniacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Ustawienia worldguarda, skrypt/plugin. on place: if event-block is not water or cobblestone: cancel event else: wait 4 seconds set block to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pandekplaygames 1 Opublikowano 17 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 a dokladnie gdzie to mam dac? 22 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Ustawienia worldguarda, skrypt/plugin. on place: if event-block is not water or cobblestone: cancel event else: wait 4 seconds set block to air Halo gdzie dokładnie pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 on ci dał skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pandekplaygames 1 Opublikowano 17 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 4 minuty temu, LloydPL napisał: on ci dał skrypt a co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 44 minuty temu, Pandekplaygames napisał: a co zrobic? Nacisnij alt + f4 Bielecki i kapi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pandekplaygames 1
Cześć, wiecie jak zrobić na serwerze PVP, bo mam 2 stacki bloków które się potem kończą wiecie o co chodzi i nwm jak to zabezpieczyć żeby gracze nie mogli niszczyć bloków ale mogli stawiac wode cobbla do walki ogarniacie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi