fifi 2 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Pomocy ktoś mi naprawi ten skrypt ? jak zakladam gildie pisze mi: Jestes za blisko spawnu! Uzywam pluginy Essentials Skrypt na gildie gdzie potrzebuje pomocy! PasteBin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! linijka 309 to ten blad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Musisz ustawić spawna skryptu za pomocą: /gadmin setspawn Następnie musisz oddalić się od twojego ustawionego punktu o 150 kratek. KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 (edytowane) Nie polecam skryptu. Jest przestarzały. Użyj lepszego o wiele pluginu FunnyGuilds, poproś w dziale Isues na githubie o dodanie jakieś funkcji a autorzy może Ci dodadzą Edytowane 17 listopada 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fifi 2 Opublikowano 17 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 1 godzinę temu, SirGeorge napisał: Musisz ustawić spawna skryptu za pomocą: /gadmin setspawn Następnie musisz oddalić się od twojego ustawionego punktu o 150 kratek. dziekuje ci bardzo!! Godzinę temu, KrejzolekPRO napisał: Nie polecam skryptu. Jest przestarzały. Użyj lepszego o wiele pluginu FunnyGuilds, poproś w dziale Isues na githubie o dodanie jakieś funkcji a autorzy może Ci dodadzą na stronie "Aternos" nie ma pluginu "FunnyGuilds" a szukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 39 minut temu, fifi napisał: dziekuje ci bardzo!! na stronie "Aternos" nie ma pluginu "FunnyGuilds" a szukalem Robienie serwera na darmowym hostingu nie jest dobre. Już lepiej kupić serwer za 10 zł i mieć dostęp do chociażby ftp czy bazy danych. Peridot i imkubus_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fifi 2
Pomocy ktoś mi naprawi ten skrypt ?
jak zakladam gildie pisze mi: Jestes za blisko spawnu!
Uzywam pluginy Essentials
Skrypt na gildie gdzie potrzebuje pomocy!
PasteBin:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
linijka 309 to ten blad!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi