PanCake 0 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 ========================================================= .minecart ========================================================= Jesteś graczem, masz prawdopodobnie na swoim koncie mnóstwo wykopanych bloków oraz morderstw na niewinnych pixelowych postaciach, to niesamowite - i mam coś dla Ciebie - nie, nie jest to skierowanie do specjalisty, a miejsce na naszym discordzie, ale kim my właściwie jesteśmy? Dobre pytanie, więc - jesteśmy małą, zgraną społecznością skupioną wokół naszej ulubionej gry, znajdziesz tu praktycznie wszystkich, od mapmakerów po właścicieli serwerów. I to nas wyróżnia - bo serwer bez społeczności jest pusty, tak jak Minecraft bez klocków (podobno powiedział to Einstein). Przekonałem? Zapraszam dalej! --------- Rangi na serwerze: @Właściciel - pan kierownik, często prosi o drobne na unbana. @Moderator - wsparcie, główni konsumenci kawy w regionie. @VIP - znajomi znajomego, znający... Czyli po prostu przyjaciele @Właściciel -------- Regulamin: §1 Serwer jest własnością prywatną, w związku z tym @Właściciel ma prawo karać według własnego uznania; §2 @Właściciel nie odpowiada za treści wysyłane na tym serwerze; §3 Zakazuje się nadużywania wulgaryzmów, szerzenia treści rasistowskich, nazistowskich oraz innych uznawanych powszechnie za obraźliwe i/lub karane; §4 Zabronione jest obrażanie innych użytkowników serwera, nadsyłanie reflinków, reklamowanie innych serwerów bez kontaktu z Właścicielem, oraz spamowanie i offtopic; §5 Regulamin w każdej chwili może zostać zmieniony, o większych zmianach będziemy Was informować na bieżąco; ------- Nie pozostało mi nic innego, jak zaprosić was do nas - oto link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 (edytowane) Nie polecam, właściciel dał mi vipa a potem kazał za niego zapłacić A ja nawet nie chciałem go kupować Edytowane 11 listopada 2017 przez bopke LloydPL, Bielecki i Peridot 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Queito 104 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 22 godziny temu, bopke napisał: Nie polecam, właściciel dał mi vipa a potem kazał za niego zapłacić A ja nawet nie chciałem go kupować @VIP - znajomi znajomego, znający... Czyli po prostu przyjaciele @Właściciel Kappa bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 13 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 Dnia 12.11.2017 o 00:44, bopke napisał: Nie polecam, właściciel dał mi vipa a potem kazał za niego zapłacić A ja nawet nie chciałem go kupować Ale serio ? xD bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 18 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 Link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 18 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi