NateC 0 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Cześć mam skrypt na excalibura I mam problem bo nie umiem tak zrobić żeby było w nim 100 damage macie tutaj linka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @NateC halo? Edytowane 27 października 2017 przez Lloyd PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 variables: {licence.%player%} = 0 {zabicia.%player%} = 0 on death: if attacker is a player: if victim is a player: if attacker's tool is diamond sword: if name of attacker's tool is "&eExcalibur": add 1 to {zabicia.%attacker%} set lore of attacker's tool to "&6&oWlasnosc: &f%attacker%||&fZabitych Graczy: %{zabicia.%attacker%}%||&fNumer Seryjny: %{licence.%attacker%}%" command /exca: permission: essentials.item trigger: add 1 to {licence.%player%} give 1 diamond sword named "&eExcalibur" with lore "&6&oWlasnosc: &f%player%||&fZabitych Graczy: %{zabicia.%player%}%||&fNumer Seryjny: %{licence.%player%}%" to player on damage: if name of attacker's tool is "&eExcalibur": increase victim's damage by 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Excalibur po uderzeniu powinien dodawać siłę, żeby następne uderzenie było mocniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NateC 0
Cześć mam skrypt na excalibura I mam problem bo nie umiem tak zrobić żeby było w nim 100 damage macie tutaj linka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
dzieki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi