Crystal_PL 93 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) Dzisiaj otrzymałem wiadomość z "pozwem?" od użytkownika @explorens1. Oto treść: Mam obowiązek poinformować,że zostało wszczęte postępowanie wyjaśniające zgodnie z art.12.kodeksu 121 o wulgarnych wypowiedziach w stosunku do funkcjonariusza publicznego.Postępowanie toczyć się będzie wobec użytkownika lini id.432.54.98.34. Po sprawdzeniu, okazało się, że jest to kłamstwo. Oto dowód: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przypadek? Nie sądzę. Patrząc po wcześniejszych wiadomości od tego użytkownika nie wierzyłem w ten pozew (ortografia, interpunkcja) Proszę o bana dla tego pana. Bo mnie to nie rozśmieszyło. Edytowane 22 października 2017 przez Norbi LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Widać, że to jakiś troll. Po pierwsze, aby takie postępowanie miało się zacząć, użytkownik musiałby skontaktować się z administracją w celu zabezpieczenia dowodów Po drugie, o jakiej obrazie funkcjonariusza publicznego mowa, skoro to użytkownik prywatny i działa prywatnie, a to że jest funkcjonariuszem publicznym niczego nie zmienia, traktowane jest to jak osoba cywilna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Jak @Norbi to na 99% troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 ProX3Q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi