Skocz do zawartości

UltraEnchant (Sieć E-Craft.PL)

Rekomendowane odpowiedzi

AKTUALNE IP: E-Craft.PL

yRR6PfNg.jpg

Oooo obrazki!

Zw6oD3q.png

tcqv2L7.png

qKI72wx.png

Klasyczne mapy do expa itp

tm9kaO1.png

Zaawansowane potworki jak zawsze ^_^

k3RziLn.png

Mapy... dużo map... z 60 to chyba będzie..

SuSu3wq.png

Po co trzymać hajs i ulepszacze w eq, jak nie do wydania u kowala. ^_^

jwYkMta.png

Oczywiście mała piaskownica do zabawy &_&

iqyIHi6.png

Zaawansowane (łatwe) systemy zarządzania jak to w naturze EvoCraft

wIDyCF5.png

Łoooo! Słoneczko!

GiNVNtO.png

Działki na RPG ?? Lul! -.-

YUVMSPu.png

Oczywiście problemów podczas tworzenia serwera nie brakowało...

Y3OPYJP.png

Wygodne mapy do expienia... pomijając te dziureczki..

rJpb8HZ.png

Oczywiście startowe itemy, misje co 24 godziny dobierane zależnie od poziomu u Marcinka, ponad 100 misji fabularnych i 7 misji treningowych u Geralda oraz kopalnie... i diler koxu... ??

6buOkDv.png

Niektóre mapy są pod łatwe expienie, a inne pod to i grafike!

Każda klasa ma swój własny współczynnik dodawanej umiejętności (siła, obrona, kondycja, magia (Tylko dla maga).

Na serwerze występuje dużo bossów, dropy, mega enchanty na itemach, wiele różnych szkatułek (Case!!!), duże ilości żyć, łatwy exp i inne idealne mieszanki świetnej zabawy w tym nowym świecie RPG!

CO NAS WYRÓŻNIA ?

Wszystko na naszym serwerze jest autorskie i zaawansowane! Nasze serwery są liderami w systemach misji! Na każdym naszym serwerze w sieci znajduję się około 200 misji nawet (niektóre były robione pojedynczo po kilka dni!)

Dbamy o naszych graczy oraz odpisujemy na każde pytanie i problemy!

CO NOWEGO ?

- Autorskie systemy gildii

- Nowe pytania na autorskim automatycznym systemie ox-u!

- Misje dzienne

- Misje gildijne

- Wojny gildii

- Zwiększona kondycja

- AntyCheat

- Dodanie API 1.8.X (1.7-1.8)

- Nowe Mapy (I nowi budowniczy - mapy piękniejsze od marchewki Norbiego i wcześniejszych map!)

- Nowe misje fabularne

- Wkrótce akcesoria, aby dodawały więcej obrony i życia!

- Tysiące poprawek!

- Nowi handlarze!

- Oraz wiele więcej!

https://skript.pl/temat/22198-ultraenchant-sie%C4%87-e-craftpl/

Dnia 15.10.2017 o 13:01, jaku49 napisał:

Co z tego że tryb fajny ale wersja słaba. Kolejny super serwer na 1.7 / 1.8 :rak:

lepsze 1.7.2-1.8.9 niż samo 1.7.2-1.7.4

Niestety minecraft nie oferuje serwerów 1.7-1.11.2 a nowe wersje wychodzą codziennie. Aktualizowanie miliony linijek kodów w takim tempie nie jest możliwe. I tak serwer dostał te "1.8.X" (co przepłacił setkami dodatkowych godzin prac i naprawiań exploitów nowych wersji)

Edytowane przez Ewald
https://skript.pl/temat/22198-ultraenchant-sie%C4%87-e-craftpl/#findComment-151424

Łudząco podobny do Genesis, działki, system walk, misje etc. 
Ale niestety o jakieś 50 lat wstecz, zbyt słabe wykonanie, nie widzę tutaj żadnej fabuły a jest to RPG czyli jakąś historię posiadać musi, bo i po coś zadania wykonujemy a nie dla samego ich wykonania.

Jak dla mnie kolejna próba skopiowania czegoś co przeczytało się w necie, zobaczyło i połączyło z swoją wizją, przez co nie wyszło to najlepiej, prezentacja także nie powala z nóg, do tego opisy zdjęć :v 

Działki na RPG ?? Lul! -.-

Działki na RPG ?? Lul! -.-

Ty tutaj narzekasz że macie działki czy raczej pokazujesz że fajnie że one są, bo z tego tekstu wynika że jest to dla Ciebie odpychający pomysł 

Ogólnie prezentacja mnie nie zachęciła, nie zaciekawiłeś mnie ani jednym zdaniem a nawet odrzucałeś wejście na serwer, zdjęcia z opisem typu "uuu słoneczko" jest dla mnie na tyle dziecinne że wygląda to jak "a wrzucę byle co byleby był adres serwera"
Mógłbym wymieniać o wiele więcej błędów w prezentacji jak i (po tym co przeczytałem o serwerze) że brakło by mi nielimitowanych znaków ;) 

https://skript.pl/temat/22198-ultraenchant-sie%C4%87-e-craftpl/#findComment-151438

• 3 tygodnie później...

W graficznej prezentacji nic do siebie nie pasuje, co sprawia, że mi się nie podoba wgl ta prezentacja. Screeny są ok. 

Słabe strony: 

Wersja, strona internetowa pGTrA39.png na forum masz lepszy sklep i to za darmo  

Serwerów RPG i pvp jest już dużo, więc serwer nie wyróżnia się niczym nowym. 

Spoiler

giphy.gif

https://skript.pl/temat/22198-ultraenchant-sie%C4%87-e-craftpl/#findComment-154488

• 3 miesiące temu...

Powiem szczerze słaby serwer. Prezentacja okropna, mapy także do tego nic specjalnego oraz nic nowego. Do tego prezentacja została wykonana z pomocą gotowych assetów.

https://skript.pl/temat/22198-ultraenchant-sie%C4%87-e-craftpl/#findComment-170037

• bvcz zmienił(a) tytuł na UltraEnchant (Sieć E-Craft.PL)
  • 1 miesiąc temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...