Skocz do zawartości

[1.8-1.12] [SB] - MC.KM1.PL

Minecrafcik_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mc.Km1.Pl

>> Nazwa serwera: Mc.Km1.Pl

>> Otwarcie: Piątek 29.09.2017

>> Tryb: SkyBlock

>> TeamSpeak3: Mc.km1.pl

>> Konto: NoPremium / Premium

>> Wersja: 1.8-1.12

>> Dużo rozdajów wysp

>> Bogaty sklep

>> Domki VIP+

>> Miła Administracja

>> Stabilna maszyna

>> Kultura na serwerze

Chcesz wiedzieć więcej? Na co czekasz!

Wbij! Mc.km1.pl

Nie stracisz dużo czasu, a może Ci się spodoba.

4 minuty temu, Minecrafcik_ napisał:

Co jest w tym nie estetyczne? 

Dziwne ip......

Kultura; A skąd wiesz jak było na poprzedniej edycji?

Porównaj sobie swój temat do innych z działu publikacji.
Brak jakichkolwiek zdjęć czy jednej grafiki, gdyby jeszcze tekst fajnie był zrobiony, ale skopiowałeś go z forum gdzie jest białe tło i powstały przy tym białe prostokąty które odrzucają wyglądem, popraw prezentację a wyciągnie się Ją z nieestetycznych i po krzyku

Poza tym SkyBlock'ów jest cała masa, do tego wersja 1.8 - czemu nie tylko 1.11 do 1.12 a ciągle trzymacie się wersji bliskiej 1.7?

4 minuty temu, JPablo napisał:

Poza tym SkyBlock'ów jest cała masa, do tego wersja 1.8 - czemu nie tylko 1.11 do 1.12 a ciągle trzymacie się wersji bliskiej 1.7?

Jakbyś miał trochę pojęcie o serwerach (wewnątrz), anie tylko spawnach byś napewno znał opdowiedź na pytanie

(wewnątrz) - chodzi mi o plugny i dostępność do innych rzeczy

Jak możesz widzieć białe prostokąty na białym tle?

Edytowane przez Minecrafcik_

23 godziny temu, JPablo napisał:

Porównaj sobie swój temat do innych z działu publikacji.
Brak jakichkolwiek zdjęć czy jednej grafiki, gdyby jeszcze tekst fajnie był zrobiony, ale skopiowałeś go z forum gdzie jest białe tło i powstały przy tym białe prostokąty które odrzucają wyglądem, popraw prezentację a wyciągnie się Ją z nieestetycznych i po krzyku

Czy widzisz, aby ten dział nazywał się "prace bez grafiki"  czy "nieestetyczne prace"? Estetyka w prostym znaczeniu to ład pracy, a nie czy jest mniej ładna od innej

Edytowane przez Minecrafcik_

• 2 tygodnie później...
Dnia 3.10.2017 o 18:15, Minecrafcik_ napisał:

Czy widzisz, aby ten dział nazywał się "prace bez grafiki"  czy "nieestetyczne prace"? Estetyka w prostym znaczeniu to ład pracy, a nie czy jest mniej ładna od innej

Po pierwsze: Nie wiem czy wiesz, ale istnieje takie coś jak "Ciemny Styl Forum".

Spawn ma dużo, ale to bardzo dużo znaczenia, na niektórych serwerach, to właśnie spawn jest ważniejszy od wszelkich pluginów.

I proszę Cię... Czy naprawdę tak trudno wgrać sobie shadery, i zrobić kilka zdjęć? A jeżeli masz za słaby komputer, to poproś kogoś, kto ma dobry. Możesz nawet zapytać na tym forum.

A co do prac bez grafiki. Tak, to są nieestetyczne prace.  Jak dla mnie połączenie kolorów w tej prezentacji, jest nieestetyczne ;] A poza tym, to nie @JPablo ustalał zasady, jaka prezentacja zalicza się do nieestetycznych, a jaka nie.

• 4 tygodnie później...

generalnie - serwer dno, jak myślałem tak się stało. SSów nie mam, ale na /bukkit:? znalazłem pluginy jak essentials, vault, maxbans, iconomy i azrank. Ani jednego autorskiego pluginu, serio.

No więc tak, pokazywałem mu co ma na serwerze źle on zaczął agresywnie reagować. Skończyło się tak - napisałem żeby ze mną porozmawiał na teamspeaku czy coś, ale cykorzy więc :x 

UNIR_TmwSJe1E5tI1Thl1w.png

ogółem sam właściciel ma urojenia i myśli że to nie jego oczy patrzą tylko jego inteligencja

unknown.png

Typowy serwer 14 latka, właściciel bez dystansu -    dno, nie polecam

Edytowane przez Vylence

• 2 tygodnie później...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...