Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na osiągnięcia i na /link

PiTeKLive
 Udostępnij

Pytanie

Siemaneczko czy moglibyście zrobić dla mnie skrypt na osiągnięcia np jak zje się 200 koxów to klika się na coś w gui pod komendą osiągnięcia i daje nagrodę którą mogę ustawić lub jak się zabije 200 osób ,jak się tyle osiągnie to pisze na czat ,że można odebrać nagrodę ,a jak się odbierze nagrodę to tekst zmienia się na ZALICZONE... (A także żeby nie można było bugować czyli że po wpisaniu komendy /osiągnięcia nie można przez 5 sekund otworzyć skrzyń) A także poproszę o skrypt na komendę /link <link> że jak się wpiszę /link <link> to analizuje ten kanał i patrzy ile ma subów pod filmem do którego dał linka i automatycznie daje range yt. (Jeśli tak się da) Jak jakiś dodatek jest potrzebny to też możecie podesłać ,za pomoc bardzo dziekuję :D

Edytowane przez PiTeKLive

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
10 minut temu, PiTeKLive napisał:

A jest jakiś skrypt na sprawdzanie subów i wyświetleń tylko? I jak wpiszę tą komendę to sprawdza mi link i serwer wywala

A posiadasz wymagane dodatki przez skrypt "Skript, SkQuery i WildSkript"?

• 0
Dnia 28.09.2017 o 17:54, PiTeKLive napisał:

A jest jakiś skrypt na sprawdzanie subów i wyświetleń tylko? I jak wpiszę tą komendę to sprawdza mi link i serwer wywala

Ktoś poda czyiś link i leżysz? Powinieneś sprawdzać description czy jest zawarte w nim nickname gracza. I, gdy gracz dostanie youtubera to zablokować link z którego otrzymano go. Może wypuszczę plugin na to z własną konfiguracją, pomyślę :) 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...