Oytsui 3 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Siemka, Wgrałem funnyguilds oraz funny tab na wersję 1.12 i jest tak, że tablista zakrywa mi dolny pasek z przedmiotami... Powiecie mi może jak zmniejszyć te tablistę czy jak to tam nazwać? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Czyli po prostu, jak usunąć te nie zagospodarowane 7 slotów z tablisty które są nie zajęte? Nwm jak to nazwać xd Edytowane 17 września 2017 przez Oytsui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Zwieksz rozdzialke w mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Ekran ma za małą rozdzielczość tak jak @up napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oytsui 3 Opublikowano 18 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Okej mądrale, a jak usunąć z każdej kolumny po 7 slotów ? Edytowane 18 września 2017 przez Oytsui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 36 minut temu, Oytsui napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Okej mądrale, a jak usunąć z każdej kolumny po 7 slotów ? Musisz edytować kod minecrafta Lub chyba plugin ale nie jestem na 100% pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 na <1.7 dało się ustawić xd jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Nie graj na full screnie tylko w oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Oytsui 3 Opublikowano 19 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To fajnie, i każdemu co będzie wchodził na serwer będę pisał aby tak miał ? :))) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skoro nie jesteś pewny to się nie wypowiadaj ? XD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pytam gdzie i jak, a nie czy się dało ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Usuniecie tych lini nie jest mozliwe bez ingerencji w kod pluginu. Jest on jednak open source Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 23 września 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oytsui 3
Siemka, Wgrałem funnyguilds oraz funny tab na wersję 1.12 i jest tak, że tablista zakrywa mi dolny pasek z przedmiotami... Powiecie mi może jak zmniejszyć te tablistę czy jak to tam nazwać?
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Czyli po prostu, jak usunąć te nie zagospodarowane 7 slotów z tablisty które są nie zajęte? Nwm jak to nazwać xd
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi