MaksPolska 0 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Witajcie! Potrzebuję skrypt na tzw. stamine. Chodzi o to, że gdy biegamy nasz pasek głodu zmniejsza się dość szybko. (np. co 0.5 sekundy) Gdy staniemy ponieważ nie będziemy już mogli biegać ze względu na niski poziom paska głodu, będzie nam się on odnawiał. Mam nadzieje, że wytłumaczyłem zrozumiale o co chodzi. Z góry dziękuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 on sprint toggle: if player is sprinting: loop 99 times: if player is sprinting: set {_x} to hunger bar of player set {_x} to {_x}-1 set the player's food level to {_x} wait 0.5 second else: exit loop Powinno działać, nie testowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaksPolska 0 Opublikowano 20 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Nie regeneruje paska głodu gdy skończymy biegać @PanNiedzwiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Spoiler on sprint toggle: if player is sprinting: loop 99 times: if player is sprinting: set {_x} to hunger bar of player set {_x} to {_x}-1 set the player's food level to {_x} wait 0.5 second else: while hunger bar of player < 20: if player is not sprinting: set {_x} to hunger bar of player set {_x} to {_x}+0,5 set the player's food level to {_x} wait 0.5 second else: exit loop exit loop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaksPolska 0 Opublikowano 22 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Do zamknięcia... Skryptu już nie potrzebuje. Co do waszych skryptów to działają błędnie... Po 1 sekundzie już nie ma paska głodu i nie regeneruje się on ponieważ nie spełnimy wtedy warunku sprint toggle... Dziękuję za chęć pomocy i proszę o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MaksPolska 0
Witajcie!
Potrzebuję skrypt na tzw. stamine.
Chodzi o to, że gdy biegamy nasz pasek głodu zmniejsza się dość szybko. (np. co 0.5 sekundy)
Gdy staniemy ponieważ nie będziemy już mogli biegać ze względu na niski poziom paska głodu, będzie nam się on odnawiał.
Mam nadzieje, że wytłumaczyłem zrozumiale o co chodzi.
Z góry dziękuje:)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi