SebxteR 213 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Witam, dzisiaj około godziny 14:30 zostałem niepoprawnie ukarany przez jednego z członków administracji o nazwie Ewald, mój post, który zamieściłem w wątku https://skript.pl/temat/21336-mega-kilof/?tab=comments#comment-144974 moim zdaniem nie naruszał regulaminu serwisu skript.pl, niestety nie mam jak tego udowodnić, ponieważ moja opinia została usunięta przez wcześniej wspomnianego moderatora globalnego. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji, ponieważ jestem zdziwiony, że na tak wielkim forum dzieją się takie sytuacje. Dziękuje za przeczytanie, pozdrawiam SebxteR. LloydPL i Peridot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 @Ewald daj się użytkownikom trochę pobawić, przecież nic nie psują Posty odkrywam, ostrzeżenia wycofuję. SebxteR i bopke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi