Skocz do zawartości

Ship Defender 2D - Gra polegająca na obronie statku przed wrogimi samolotami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym zaprezentować mój kolejny projekt. Jest to gra 2D polegająca na tym, aby zestrzeliwać samoloty próbujące zestrzelić statek, którym się płynie. Za każdy zniszczony samolot dostaje się 10 punktów. Gracz posiada 100 punktów życia. Każdy strzał od samolotu zabiera 10 punktów życia.

Screen:

Ship_Defender_2D.jpg

Download:

1.0.1

1.0.0

Skan:

1.0.1

1.0.0

Kod źródłowy:

Repozytorium na GitHubie

Edytowane przez Programmer2004
Aktualizacja 1.0.1
https://skript.pl/temat/21075-ship-defender-2d-gra-polegaj%C4%85ca-na-obronie-statku-przed-wrogimi-samolotami/

2 godziny temu, esej napisał:

Zrobiłbyś w końcu coś lepszego :kappa:

Nie no podoba mi się :bezkappy:

Nareszcie zrobiłem coś, co Ci się spodobało. :D

53 minuty temu, Programmer2004 napisał:

Nareszcie zrobiłem coś, co Ci się spodobało. :D

Ale weź zrób tak, żeby to samo strzelało podczas gdy przycisk wciśnięty + przycisz te dźwięki + dodaj o mnie informację :kappa:.

Edytowane przez esej
Teraz, esej napisał:

Ale weź zrób tak, żeby to samo strzelało + przycisz te dźwięki + dodaj o mnie informację :kappa:.

Dźwięki mogę przyciszyć, a co do reszty to nie ma 100% pewności, że to zrobię. xD

Teraz, Ixidi napisał:

Zamiast dawac source do pobrania, wrzuc na np. githuba.

No cóż, teraz w sumie każdy projekt open-source jest na GitHubie, to w sumie po co miałbym się odróżniać... Dobra, postaram się przenieść kod na niego.

10 godzin temu, esej napisał:

@Programmer2004 stworzyłbyś release i tu dałbyś download ;] https://github.com/Programmer2004/Ship-Defender-2D/releases

Cóż, pokombinuję z tym wszystkim, bo repozytorium jest świeże i szczerze to jeszcze uczę się obsługi GitHuba. ;D

Ta gra jest lepsza od majnkrafta :kappa: Wreszcie jakaś gra w którą zagram na moim komputerze :kappa: Tak wgl jest super bo umiem zmieniać tekstury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz, McKoxu napisał:

Ta gra jest lepsza od majnkrafta :kappa: Wreszcie jakaś gra w którą zagram na moim komputerze :kappa: Tak wgl jest super bo umiem zmieniać tekstury ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Heheh. Cieszę się, że się spodobało. Co do zmiany tekstur, to faktycznie, bardzo łatwe. :D

• 1 miesiąc temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...