Vesej 1 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Poszukuję pluginu/skriptu na wysyłanie wiadomości na środku ekranu (nie pasek smoka). Próbowałem to zrobić na skript, ale wywalało błędy. Serwer mam na 1.12 wersji. Może nie mam odpowiedniego dodatku? PS: Wolałbym plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 A nie możesz skriptem wykonywać komendy /title? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 kapi. 332 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 (edytowane) command /hi: trigger: send player title "TITLE" with subtitle "SUBTITLE" for 10 seconds Jeśli wolisz plugin () to wymagany dodatek do tego SkRayFall a głównym pluginem jest Skript Edytowane 14 sierpnia 2017 przez esej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vesej 1
Poszukuję pluginu/skriptu na wysyłanie wiadomości na środku ekranu
(nie pasek smoka). Próbowałem to zrobić na skript, ale wywalało
błędy. Serwer mam na 1.12 wersji. Może nie mam odpowiedniego dodatku?
PS: Wolałbym plugin
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi