RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Nie dziala mi dodawanie do zmiennej grupowej, ciagle jest 0 ;-;add 1 to {zabicia::%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 add 1 to {zabicia::%player%} Podaj w jakim przypadku dodajesz te zabicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 add 1 to {zabicia::%player%} Podaj w jakim przypadku dodajesz te zabiciayyy w on death of player ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Nie chodziło mi o to xF Ale dobra, definiujesz przy on death of player, victima i attackera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) Nie chodziło mi o to xF Ale dobra, definiujesz przy on death of player, victima i attackera?Wszystko mi dziala, mam jeszcze kilka efektow w tym i pokazuje mi attackera, tylko ze przy dodawaniu jest problem, zrobilem testowa komende gdzie dodaje sobie 1 do zmiennej ale dalej jest 0command /test: trigger: add 1 to {zabicia::%player%} send "%{zabicia::%player%}%" Edytowane 6 sierpnia 2014 przez RickPlayingPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Nie działa ci to: command /testowa: trigger: add 1 to {zabicia::%player%} Aha, definiujesz zmienna {zabicia::%player%} w zmiennych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Nie działa ci to: command /testowa: trigger: add 1 to {zabicia::%player%} Aha, definiujesz zmienna {zabicia::%player%} w zmiennych?Dobra dziala all, mialem jeszcze kilka innych eventow ktore to zerowaly, temat do zamkniecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Nie dziala mi dodawanie do zmiennej grupowej, ciagle jest 0 ;-;
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi