Skocz do zawartości

esej - Odświeżanie za pomocą posta (§2.2.3)

kapi.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: (Rozumiem , że chodzi o ten post Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) A więc , ostrzeżenie nie jest słuszne z racji, iż nigdzie w poście nie jest określone , że odświeżam temat , tylko dodałem nowy update i w poście opisałem co dodałem oraz odpisałem na inne posty użytkowników tego forum.

3 godziny temu, esej napisał:

To można je przecież połączyć? :D

To chyba zostało to zrobione. Jak dodasz 100 update'ów co godzinę, to napiszesz 100 postów? To jest właśnie odświeżanie postem. Dlatego zostały połączone posty i zostałeś nagrodzony za odświeżanie postem. @Libter

Ta notka nie mija się z celem; jest automatyczna przy odświeżaniu za pomocą posta. Moim z kolei zdaniem (i jak widać nie tylko), ostrzeżenie jest słuszne ;P 

Spoiler

(może @Libter cię uniewinni. Licz na dobrego admina, który dla użyszkodników zasady nagina :kappa:)

Data napisania tematu: 21 lipca

Data napisania postu(1)21 lipca (post informacyjny ; odpowiedź na propozycję użytkownika @MikooDev) [Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!]

Data napisania postu(2) 21 lipca (post informujący o tym co nowego dodano do skryptu)
Data napisania postu(3)21 lipca (odpowiedź na post @Michma1707 oraz @Bananowiec + Informacje o nowym updacie i zmianach w TODO)
Data napisania postu(4)21 lipca (odpowiedź na propozycję @xCassi)

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...