kapi. 332 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Dlaczego ostrzeżenie jest niesłuszne: (Rozumiem , że chodzi o ten post Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) A więc , ostrzeżenie nie jest słuszne z racji, iż nigdzie w poście nie jest określone , że odświeżam temat , tylko dodałem nowy update i w poście opisałem co dodałem oraz odpisałem na inne posty użytkowników tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Zrobiłeś dubla, tego samego dnia, dodając update - jest to jawne odświeżenie. Jeśli dubla nie było (choć wydawało mi się, że był), to do cofnięcia, musiałem się zagapić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Dodałem dwa update'y jednego dnia i co w tym złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 12 minut temu, esej napisał: Dodałem dwa update'y jednego dnia i co w tym złego? To, że można post edytować, a nie być idiotą i pisać jeden pod drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Teraz, Wizzard napisał: To, że można post edytować, a nie być idiotą i pisać jeden pod drugim. To można je przecież połączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 3 godziny temu, esej napisał: To można je przecież połączyć? To chyba zostało to zrobione. Jak dodasz 100 update'ów co godzinę, to napiszesz 100 postów? To jest właśnie odświeżanie postem. Dlatego zostały połączone posty i zostałeś nagrodzony za odświeżanie postem. @Libter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) eh... ja nadal uważam , że to jest niesłuszne... Nawet ta notka nie jest dobra, bo to się mija z celem twojego warna Edytowane 5 sierpnia 2017 przez esej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ta notka nie mija się z celem; jest automatyczna przy odświeżaniu za pomocą posta. Moim z kolei zdaniem (i jak widać nie tylko), ostrzeżenie jest słuszne ;P Spoiler (może @Libter cię uniewinni. Licz na dobrego admina, który dla użyszkodników zasady nagina ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Mogę poznać datę napisania pierwszego posta a potem posta o aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Data napisania tematu: 21 lipca Data napisania postu(1): 21 lipca (post informacyjny ; odpowiedź na propozycję użytkownika @MikooDev) [Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!] Data napisania postu(2): 21 lipca (post informujący o tym co nowego dodano do skryptu)Data napisania postu(3): 21 lipca (odpowiedź na post @Michma1707 oraz @Bananowiec + Informacje o nowym updacie i zmianach w TODO)Data napisania postu(4): 21 lipca (odpowiedź na propozycję @xCassi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ale chodziło mi też o godziny, to mogę sobie sprawdzić. "Pierwszego posta" chodziło mi o posta który jest połączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 (edytowane) Nie wiem Ale to jest ten link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ty chyba możesz to sprawdzić Edytowane 6 sierpnia 2017 przez esej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 20:48 to data pierwszego posta, 22:40 to data posta pod nim ~ Mniej niż 2 godziny różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Tak więc odrzucam odwołanie. Zbyt krótki odstęp czasu między postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi