szymelonPL 5 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Nie wiem co jest nie tak Pokazuje mi że jest 5 błędów i co chwile muszę restartować plugin żeby komendy były Proszę o pomoc LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShadowEk 60 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Jakie masz pluginy na serwerze? Najlepiej wgraj wszystkie dodatki do Skriptu żeby potem nie trzeba było szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymelonPL 5 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Pluginy to Skript WildSkript SkQuery oraz Vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) 1.Może podałbyś w których linijkach te błędy? Edytowane 10 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymelonPL 5 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 tego nie wiem nie ogarniam skryptów to jest mój pierwszy skrypt może i banalny ale ja tego nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Użyj komendy /sk reload nazwa_twojego_skryptu.sk I daj ssa. Piewrszy błąd: Linijka 8, nie ma " na końcu. To samo w 11. Reszty szukam. Edytowane 10 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 6 minut temu, szymelonPL napisał: tego nie wiem nie ogarniam skryptów to jest mój pierwszy skrypt może i banalny ale ja tego nie umiem Polecam poradnik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) Spoiler command /Pomoc: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 Pomoc &6&l&m----------------------" send "&2/YT &a- &aInformacje o Randze YT." send "&2/Vip &a- &aInformacje o Randze VIP." send "&2/Svip&a- &aInformacje o Randze SVIP." send "&2/Sponsor &a- &aInformacje o Randze SPONSOR." send "&2/YT+ &a- Informacje o Randze YT+" send "&2/Warp &a- &aLista Warpów" send "&2/kit &a- &aLista kitów." send "&2/Kontakt &a- Kontakt Z Administracja" send "&6&l&m---------------------------------------------------" command /Vip: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 VIP &6&l&m----------------------" send "&2Speclajny Kit /kit VIP" send "&2Pisanie na Kolorowo po chacie" send "&2Komendy &a:/repair, /tpahere, /feed, /heal, /hat, /back." send "&2Rezerwacja Slota" send "&2500$ Przy Aktywacji" send "&2Prefix &6[&eV&6] " send "&2Zakupisz Na Naszej Stronie za &a6.15" send "&6&l&m---------------------------------------------------" command /SVip: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 SVIP &6&l&m----------------------" send "&2Speclajny Kit /kit SVIP" send "&2Pisanie na Kolorowo po chacie" send "&2Komendy &a:/repair, /tpahere, /feed, /heal, /hat, /afk, /fly, /Back." send "&2Rezerwacja Slota" send "&21500$ Przy Aktywacji" send "&2Prefix &6[&bS&6] " send "&2Zakupisz Na Naszej Stronie za &a12.50" send "&6&l&m---------------------------------------------------" command /Sponsor: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 SPONSOR &6&l&m----------------------" send "&2Speclajny Kit /kit Sponsor" send "&2Pisanie na Kolorowo po chacie" send "&2Komendy &a:/repair, /tpahere, /feed, /heal, /hat, /afk /fly, /back." send "&2Rezerwacja Slota" send "&22500$ przy Aktywacji" send "&2Prefix &6[&bS&6] " send "&2Zakupisz Na Naszej Stronie za &a17.25" send "&6&l&m---------------------------------------------------" command /YT: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 YT &6&l&m----------------------" send "&2Speclajny Kit /kit YT" send "&2Pisanie na Kolorowo po chacie" send "&2Komendy &a:/repair, /tpahere, /feed, /heal, /hat, /back." send "&2Rezerwacja Slota" send "&2Prefix &8[&fY&4T&8] " send "&2Wymagania 100 Sub." send "&6&l&m---------------------------------------------------" command /YT+: trigger: send "&6&l&m----------------&r&2 YT+ &6&l&m--------------------" send "&2Speclajny Kit /kit YT+" send "&2Pisanie na Kolorowo po chacie" send "&2Komendy &a:/repair, /tpahere, /feed, /heal, /hat, /afk, /fly, /Back." send "&2Rezerwacja Slota" send "&2Prefix &8[&fY&4T+&8] " send "&2Wymagania 250+ Sub." send "&6&l&m------------------------------------------------" command /pl: trigger: send "&4Brak Dostępu do tej komendy" command /plugins: trigger: send "&4Brak Dostępu do tej komendy" command /help: trigger: send "&4Brak Dostępu do tej komendy" command /?: trigger: send "&4Brak Dostępu do tej komendy" Sprawdź... I przy okazji podaj błędy. Dodałem kod do spoileru // Ewald Edytowane 11 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 52 minuty temu, szymelonPL napisał: Nie wiem co jest nie tak Pokazuje mi że jest 5 błędów i co chwile muszę restartować plugin żeby komendy były Proszę o pomoc LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Bledami sa naprzemienne uzywanie spacji i tab, chodzi o te wciecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szymelonPL 5 Opublikowano 10 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) tutaj jest Screeen Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuje problem rozwiązany @szymelonPL nie możesz zamykać tematów; możesz je zgłosić do zamknięcia... Edytowane 10 lipca 2017 przez szymelonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szymelonPL 5
Nie wiem co jest nie tak
Pokazuje mi że jest 5 błędów i co chwile muszę restartować plugin żeby komendy były
Proszę o pomoc
LINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi