Skocz do zawartości
  • 0

O jakim serwerze marzysz?

adek1990

Pytanie

Zauważyłem, że nie ma w internecie świeżych i wiarygodnych badań na temat tego czego gracze oczekują od serwerów bazujących na grze Minecraft. Jak można zatem zrobić dobry serwer dla graczy nie pytając ich o zdanie? Według mnie i całego zespołu jest to wręcz niemożliwe! Chcemy zatem przeprowadzić akcję zbierania tysięcy głosów, tak by stworzyć serwer idealny. Pomóż nam wypełniając ankietę i wygraj cenne nagrody.
Szanujemy Twój czas dlatego oprócz nagród postaraliśmy się aby wszystkie obowiązkowe pytania były oznaczone i umieszczone na początku. Pytania nieobowiązkowe są na końcu i nie musisz ich wypełniać, a przynajmniej nie wszystkie. Dobrze by jednak było abyś wypowiedział się w każdej kwestii - w końcu to serwer również dla Ciebie :)
Link do ankiety:
Ankieta

Edytowane przez adek1990

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z tymi pluginami to trochę bezsensowne pytanie, liczy się to czy pluginy dobrze ze sobą współgrają, masa większych serwerów światowych ma sporo pluginów z spigota, ale czasami je delikatnie edytujemy lub dodajemy własne które lepiej kontrolują istniejące, tak by dopasować je do naszych potrzeb, a jednocześnie nie pisać całego od nowa, bo to nie ma sensu, szczególnie jak są pluginy typu WE, WG czy citizens, których napisanie lepiej, zwyczajnie potrwa wiele tygodni ciężkiej pracy.

EDIT: no i tak jak niżej, czemu mam odpowiadać o wielkości gildii jeśli ja nie chce gildii ;/

Edytowane przez GotoFinal

• 0

Poprzednia ankieta faktycznie była ukierunkowana na easyHC/HC, ponieważ opieraliśmy się o inną ankietę, która pokazywała, że to ten tryb jest najbardziej wyczekiwany. Biorąc pod uwagę wyniki naszej ankiety okazało się, że jest inaczej. Dlatego przygotowaliśmy nową wersję, dzięki której faktycznie w pełni dowiemy się czego oczekujecie od swojego wymarzonego serwera. 
https://goo.gl/forms/2w4KOPCtqgEY5Sup1

Nagrody:

Każdy VIP na 3 dni,

5x VIP na 7 dni dla wylosowanych graczy,

Dowolna ilość nagród specjalnych jak np. VIP na miesiąc dla najlepiej wypełnionych ankiet,

W przypadku braku abonamentu VIP będą nagrody w itemach na serwerze.

• 0
9 minut temu, adek1990 napisał:

Poprzednia ankieta faktycznie była ukierunkowana na easyHC/HC, ponieważ opieraliśmy się o inną ankietę, która pokazywała, że to ten tryb jest najbardziej wyczekiwany. Biorąc pod uwagę wyniki naszej ankiety okazało się, że jest inaczej. Dlatego przygotowaliśmy nową wersję, dzięki której faktycznie w pełni dowiemy się czego oczekujecie od swojego wymarzonego serwera. 
https://goo.gl/forms/2w4KOPCtqgEY5Sup1

Nagrody:

Każdy VIP na 3 dni,

5x VIP na 7 dni dla wylosowanych graczy,

Dowolna ilość nagród specjalnych jak np. VIP na miesiąc dla najlepiej wypełnionych ankiet,

W przypadku braku abonamentu VIP będą nagrody w itemach na serwerze.

Dałem odpowiedź po raz drugi, ale brakuje mi nadal przy pytaniu o autorskie pluginy opcji w stylu "Wszystko mi jedno, byleby to działało jak należy".

Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy upierają się że muszą być autorskie pluginy.

• 0
1 minutę temu, bopke napisał:

Dałem odpowiedź po raz drugi, ale brakuje mi nadal przy pytaniu o autorskie pluginy opcji w stylu "Wszystko mi jedno, byleby to działało jak należy".

Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy upierają się że muszą być autorskie pluginy.

to znaznacz to ostatnie, to mniej-więcej to samo, bo zakłada właśnie dobre współgranie niezależnie od użytych pluginów.

• 0

Tak jak goto napisał ostatnia opcja reprezentuje ten punkt widzenia, że ważne by jakoś działało i gracz mógł się dobrze bawić. Ogólnie to pytanie ma sprawdzić jak duże parcie gracze mają na autorskie rzeczy. Zwykła ciekawość, którą potem można wykorzystać np. do marketingu.

#onlydiorite

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...