Zauważyłem, że nie ma w internecie świeżych i wiarygodnych badań na temat tego czego gracze oczekują od serwerów bazujących na grze Minecraft. Jak można zatem zrobić dobry serwer dla graczy nie pytając ich o zdanie? Według mnie i całego zespołu jest to wręcz niemożliwe! Chcemy zatem przeprowadzić akcję zbierania tysięcy głosów, tak by stworzyć serwer idealny. Pomóż nam wypełniając ankietę i wygraj cenne nagrody.
Szanujemy Twój czas dlatego oprócz nagród postaraliśmy się aby wszystkie obowiązkowe pytania były oznaczone i umieszczone na początku. Pytania nieobowiązkowe są na końcu i nie musisz ich wypełniać, a przynajmniej nie wszystkie. Dobrze by jednak było abyś wypowiedział się w każdej kwestii - w końcu to serwer również dla Ciebie
Link do ankiety: Ankieta
Pytanie
adek1990 31
Zauważyłem, że nie ma w internecie świeżych i wiarygodnych badań na temat tego czego gracze oczekują od serwerów bazujących na grze Minecraft. Jak można zatem zrobić dobry serwer dla graczy nie pytając ich o zdanie? Według mnie i całego zespołu jest to wręcz niemożliwe! Chcemy zatem przeprowadzić akcję zbierania tysięcy głosów, tak by stworzyć serwer idealny. Pomóż nam wypełniając ankietę i wygraj cenne nagrody.
Edytowane przez adek1990Szanujemy Twój czas dlatego oprócz nagród postaraliśmy się aby wszystkie obowiązkowe pytania były oznaczone i umieszczone na początku. Pytania nieobowiązkowe są na końcu i nie musisz ich wypełniać, a przynajmniej nie wszystkie. Dobrze by jednak było abyś wypowiedział się w każdej kwestii - w końcu to serwer również dla Ciebie
Link do ankiety:
Ankieta
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi