Skocz do zawartości

Tylko Autorskie Skrypty

Peridot
 Udostępnij

Autorskie Skrypty  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w Dziale Skrypty można wstawiać autorskie skrypty ?

• tak
      8
    • nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Jest ten dział od skryptów i ten pod dział gdzie można wstawiać swoje skrypty. Mam propozycję żeby do regulaminu lokalnego dodać że można tam wstawiać tylko swoje skrypty. W innym przypadku będzie ten temat usuwany lub coś innego będzie się działo z tym tematem lub użytkownikiem.

Edytowane przez McKoxu

A ja jestem z kolei przeciwny. Niektórzy zagraniczni użyszkodnicy (choćby forum skunity) mają na prawdę fajne skrypty, ale nie zaprezentują ich osobiście tutaj, więc dobra prezentacja nigdy nie zaszkodzi :P Dodaj ankietę.

Pomysł dobry, lecz jest kilka luk w nim

Jak ktoś wyżej pisał, można znaleźć dobry skrypt, ktory może się przydać tutaj lecz z powodu regulaminu nie doda go

Ja proponuję dodać poddziały które będą po prostu oddzielały Autorskie od "Pobranych"

Dodatkowo jak sprawdzisz czy skrypt jest autorski?

Każdy może pobrać i zmienić go w 10% i szansa na odkrycie autora jest minimalna

1 minutę temu, JPablo napisał:

Pomysł dobry, lecz jest kilka luk w nim

Jak ktoś wyżej pisał, można znaleźć dobry skrypt, ktory może się przydać tutaj lecz z powodu regulaminu nie doda go

Ja proponuję dodać poddziały które będą po prostu oddzielały Autorskie od "Pobranych"

Dodatkowo jak sprawdzisz czy skrypt jest autorski?

Każdy może pobrać i zmienić go w 10% i szansa na odkrycie autora jest minimalna

No w sumie to dobry pomysł że by był podział na autorskie i nie autorskie skrypty :)

• 2 tygodnie później...

Na moje poddziały nie mają sensu; zostawmy tak jak jest i jest w porządku; po co tworzyć poddział dla 3-5 skryptów, skoro mogą być w normalnym dziale, a informacja o tym, że ktoś inny jest autorem i tak jest? Nie rozumiem tego toku myślenia...

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...