LordYu 296 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Siemka, tworzę serwer i zatrzymałem się na jednej opcji Lepsze będzie do budowania zamki (które będą gotowe do kupienia) czy działki puste Zamek Wybudowany, podzielony na +10 tierów, ogromny +/-100x50kratek każdy budynek ma osobne "piętro" i "zagrodę" Działki, budynki poumieszczane będą po całej działce estetyczny wygląd, bo zamek stoi pusty lecz jest na około 60kratek wysoki pusta działka nie przysłania wyglądu lecz z szytu "zamku" idzie wiele zobaczyć Działki normalne, ogrodzone "żywopłotem" a zamek większa wersja tego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Typ serwera podobny do AOE Za treściwe odpowiedzi mogę polajkować jak do kogoś to ważne Edytowane 5 czerwca 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Hmm... dla mnie lepiej by było że można kupić zamek nisz pustą działkę. Mogło by też być tak że puste działki były by bardzo tanie a te z zamkami drogie. LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 5 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 w sumie zawsze jakiś pomysł, działki mogę "poukładać" na wyspach w różnych miejscach aby fajnie się budowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 5 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Btw zamek w takim stylu jest budowany ja kten z linku, żadne mury i wieżez pokojami tylko czyste tereny na budowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 uu Wydaje mi się, że gracze chcieliby pobudować coś na działkach Ale możesz zrobić np coś takiego, że aby kupić działkę z zamkiem musisz mieć konto vip + jest o wiele droższa od pustej. LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 5 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Nie ważne czy działka czy zamek, na jednym i drugim nie będzie wolno budować, Wyjaśnię Ci aby wiedział Na zamku i działce będzie +/- 15 znaków, na każdym z nich będzie napis (inny) "Kuźnia - Koszt 5000drew 3000kamienia 1550złota" "Tartak - Koszt 500 Drewna" Klikając na znak, gracz uruchamia budowę która kończy się za 10/15 minut bądź 1/5 godzin, coś jak w grach strategicznych że wyznaczasz budowę tego budynku i sam się buduje Ktoś wyżej podał że jedno i drugie, więc podsunął mi 3 wyjście, dodam zamki do budowy, po osiągnięciu X poziomu zamku można będzie kupić działkę gdzie gracz będzie swobodnie budował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 19 godzin temu, JPablo napisał: Nie ważne czy działka czy zamek, na jednym i drugim nie będzie wolno budować, Wyjaśnię Ci aby wiedział Na zamku i działce będzie +/- 15 znaków, na każdym z nich będzie napis (inny) "Kuźnia - Koszt 5000drew 3000kamienia 1550złota" "Tartak - Koszt 500 Drewna" Klikając na znak, gracz uruchamia budowę która kończy się za 10/15 minut bądź 1/5 godzin, coś jak w grach strategicznych że wyznaczasz budowę tego budynku i sam się buduje Ktoś wyżej podał że jedno i drugie, więc podsunął mi 3 wyjście, dodam zamki do budowy, po osiągnięciu X poziomu zamku można będzie kupić działkę gdzie gracz będzie swobodnie budował Dobry pomysł, oraz dobry pomysł z automatyczną budową Te poziomy to dobre wyjście. LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 (edytowane) Dnia 6.06.2017 o 00:27, JPablo napisał: Nie ważne czy działka czy zamek, na jednym i drugim nie będzie wolno budować, Wyjaśnię Ci aby wiedział Na zamku i działce będzie +/- 15 znaków, na każdym z nich będzie napis (inny) "Kuźnia - Koszt 5000drew 3000kamienia 1550złota" "Tartak - Koszt 500 Drewna" X by VIDSqaure Klikając na znak, gracz uruchamia budowę która kończy się za 10/15 minut bądź 1/5 godzin, coś jak w grach strategicznych że wyznaczasz budowę tego budynku i sam się buduje Ktoś wyżej podał że jedno i drugie, więc podsunął mi 3 wyjście, dodam zamki do budowy, po osiągnięciu X poziomu zamku można będzie kupić działkę gdzie gracz będzie swobodnie budował Jestem na bieżąco :) dobrze Ci idzie. Edytowane 14 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LordYu 296
Siemka, tworzę serwer i zatrzymałem się na jednej opcji
Lepsze będzie do budowania zamki (które będą gotowe do kupienia) czy działki puste
Zamek
Działki,
Działki normalne, ogrodzone "żywopłotem" a zamek większa wersja tego: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Typ serwera podobny do AOE
Za treściwe odpowiedzi mogę polajkować jak do kogoś to ważne
Edytowane przez JPabloOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi