xZumo11 1 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Potrzebuje skryptu gdy gracz wpisze /konsola (komenda) ta komenda wykonuje sie w konsoli i /konsola moze uzyc każdy gracz czyli bez permisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 command /konsole [<text>]: trigger: if arg 1 is set: execute console command "%coloured arg 1%" send "&aKonsole wykonala komende: &6/%coloured arg 1%" else: send "&cPodaj komende..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 9 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: command /konsole [<text>]: trigger: if arg 1 is set: execute console command "%coloured arg 1%" send "&aKonsole wykonala komende: &6/%coloured arg 1%" else: send "&cPodaj komende..." Jedna uwaga. To jest oczywiście dobrze zrobione, ale! Nie zapominajmy, że komendy w konsoli są wpisywane bez "/" (nie jestem pewien na konsolach domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Skrypt zadziała (Konsola domowa? :V) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 5 minut temu, Ixidi napisał: Skrypt zadziała (Konsola domowa? :V) Każdy wie o co chodzi XD Zabrakło mi tej nazwy. Chodzi mi o serwer postawiony na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 14 godzin temu, ByczekTV napisał: Każdy wie o co chodzi XD Zabrakło mi tej nazwy. Chodzi mi o serwer postawiony na komputerze. Localhost? Każda konsola do serwera minecraft jest taka sama lel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xZumo11 1
Potrzebuje skryptu gdy gracz wpisze /konsola (komenda) ta komenda wykonuje sie w konsoli i /konsola moze uzyc każdy gracz czyli bez permisji
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi