Sprint2DJ 2 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 zmieni mi ktoś skrypt tak aby po awansie wiadomość została wyslana do gracza którego admin awansowal Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a nie jak teraz ze wiadomość leci do admina a nie do gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 504 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Masz linka: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na naj Edytowane 21 maja 2017 przez McKoxu Sprint2DJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Słuchaj Nie Chce Mi Się Zmieniać lecz napisze co masz zmienić Wiadomości typu: send "&cZostales Lordem w Khorinis!&f" to player Na: send "&cZostales Lordem w Khorinis!&f" to arg-1 Licze na Naj Sprint2DJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 504 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 1 minutę temu, sworip napisał: Wież że ro jest spam prawda? poza tym to jest dla wszystkich a temat jest po to żeby pomóc komuś a nie wysyłać edytor do sk Sory zapomniałem opublikować xD Link już poprawiony Sprint2DJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 49 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 2 minuty temu, McKoxu napisał: Sory zapomniałem opublikować xD Link już poprawiony Aha to ok myślałem że chciałeś sobie jak by nabić post xd To rozumiem i nie mam już watów XD Sprint2DJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 013 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sprint2DJ 2
zmieni mi ktoś skrypt tak aby po awansie wiadomość została wyslana do gracza którego admin awansowal Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a nie jak teraz ze wiadomość leci do admina a nie do gracza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi