kerpson 532 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 Witam piszę tylko z pomysłem by do serwerów RP(RollerPlay|Prawdziwe zycie) zrobic skrypt typu szkola/oceny/kartkowki/sprawdziany/nieobecnosci itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 11 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2017 czyli mamy ci napisać skript na dziennik ? bo pisze " Witam piszę tylko z pomysłem " creepek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Emm czy ja tu napisałem coś typu "Czy ktos napisze mi skrypt.." ?? Napisałem "Witam piszę tylko z pomysłem by do serwerów RP(RollerPlay|Prawdziwe zycie) zrobic skrypt typu" nie jasno napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 (edytowane) @HotAngel2K17 czyli mamy ci napisać na to skript bo nie ogarniam jak tak to zły dział {zlecenia} a jak nie to też zły dział {inne} XD Edytowane 13 maja 2017 przez kaol48s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 15 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 prosze o zamkniecie tematu gdyż on nie ma sensu jak są tacy co czytać nie umieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kerpson 532
Witam piszę tylko z pomysłem by do serwerów RP(RollerPlay|Prawdziwe zycie) zrobic skrypt typu szkola/oceny/kartkowki/sprawdziany/nieobecnosci itd..
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi