Reedzev_ 227 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Drodzy wyborcy, apeluję do was z prośbą o poparcie dla użytkownika Myszak, kandydującego na reprezentanta społeczności w zarządzie. Gdy byłem zbanowany, przekazywał mi informacje z forum oraz linki, do których oczywiście nie miałem dostępu. Teraz, gdy już nie mam bana, moderuje moją zawartość na zamówienie. Warny są czasami tak bezsensowne że można się od nich odwołać jednym zdaniem. Bardzo często również objaśnia mi wewnętrzne sprawy forum. Czyż to nie cudowny moderator globalny? Dlatego apeluję abyście głosowali na niego - jest naprawdę przyjazny dla wszystkich użytkowników. Bardzo się stara chłopak, dlatego wspierajmy go na drodze do junior administratora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Wymieniłeś powody dla których nie warto na niego głosować, a powody dla których warto?@Libter use banhummer bvcz, Norbi i wcale to nie ja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juraso 78 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 @Libter w tym momencie Reedzev_ napisał że Myszak wyjawia mu sprawy które dzieją się w kręgach moderacji / administracji, nie wiem czy w takim wypadku jest w porządku co do członków moderacji / administracji bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Ale rozpętałem [ciach]oburzę :kappa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 (edytowane) Godzinę temu, Reedzev_ napisał: Drodzy wyborcy, apeluję do was z prośbą o poparcie dla użytkownika Myszak, Dlatego apeluję abyście głosowali na niego - jest naprawdę przyjazny dla wszystkich użytkowników. Bardzo się stara chłopak, dlatego wspierajmy go na drodze do junior administratora! Po moim trupie. Edytowane 2 maja 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcale to nie ja 1 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 1 godzinę temu, Wizzard napisał: Po moim trupie. Czemu nie odpisujesz na discordzie? 2 godziny temu, Reedzev_ napisał: Drodzy wyborcy, apeluję do was z prośbą o poparcie dla użytkownika Myszak, kandydującego na reprezentanta społeczności w zarządzie. Nie wiem czy społeczność powinna reprezentować osoba która nawet jajecznicy nie zrobi, manipuluje głosami, a do tego jego znajomy umieszcza post z prośbą o głosowanie na niego. Osoba szanująca się prawdopodobnie by tak nie zrobiła, nawet sama by nie umieszczał postu o takiej treści. 2 godziny temu, Reedzev_ napisał: Dlatego apeluję abyście głosowali na niego - jest naprawdę przyjazny dla wszystkich użytkowników. Bardzo się stara chłopak, dlatego wspierajmy go na drodze do junior administratora! make skript community random again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcale to nie ja 1 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 2 godziny temu, Juraso napisał: @Libter w tym momencie Reedzev_ napisał że Myszak wyjawia mu sprawy które dzieją się w kręgach moderacji / administracji, nie wiem czy w takim wypadku jest w porządku co do członków moderacji / administracji No to nieźle, Myszak zamiast miejsca w zarządzie dostanie degrada Niezłe dymy tu się dzieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Za zgodą autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi