kaol48s 211 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 jak w temacie mam problem bo robie skript i potrzebuje zapisywać itemki w dwóch listach YML jak robie add "diamond" to yaml list "jednorazowe" from file "plugins/Skript/Gracze/%player%.yml" to nie zapisuje mi tego do pliku a chce aby tak było w pliku YML powinno sie zapisać: jednorazowe: - 'diamond' POMOCY ! Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Oczywiście rozumiem, że masz najnowszego Skripta, SkUtilities i nie ma żadnych błędów javowych w konsoli? Jeśli nie, to pobierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ofc. jeśli wyskakują jakieś błędy, to spróbujemy je namierzyć PS. Robienie osobnego yml dla gracza? Słaby pomysł bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) @PoweredDragon ja robie aby nie zabierać niejsca w variables.csv po miesiącu bardziej sie opłaca pojedynczy plik dla każdego gracza a nie 5 giga w variables.csv a co javy itd mam aktualne jak robie to na zapisywanie i odczytuje to mam to co zapisałem ale nie pokazuje mi sie w pliku Edytowane 30 kwietnia 2017 przez kaol48s Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 variables csv zawiera powiedzmy 5 linijek (po jednej na zmienną) dla każdego gracza Twój sposób, to po pliku, który zawiera 5 linijek, na każdego gracza Ten pierwszy to jeden plik, a ten drugi syf w folderze XD Działa skrypt czy są błędy czy jak? bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 (edytowane) @PoweredDragonbłędów nie ma poprostu nie pokazuje mi zapisanych danych w pliku a potrzebuje a co do tego w tym variables.csv to tam sie zapisuje każda zmiana zmiennej wiec jak zmienie komuś zmienną na true a potem na false to są już 2 linijki a co do zmiennych w YML i variables.csv w YML 1 zmienna = 15 bajtów w csv 1 zmienna = 45 bajtów właśnie sprawdziłem //Łączę ~PoweredDragon Edytowane 30 kwietnia 2017 przez kaol48s Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 add "diamond" to yaml list "jednorazowe" of file "plugins/Skript/Gracze/%player%.yml" To mi działa, tylko z inną nazwą pliku. Ew. możesz spróbować zmienić nazwę pliku na g: %player% czy coś (nie pamiętam jakich znaków nie może być w nazwie pliku), bo może to wyrażenie się kłóci bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 a mógłbyś podać dokładnie jaką komenda dałeś? i jaka wersja serwerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 add "%{_s}%" to yaml list "Kody" of file "plugins/Skript/KodyNaNagrody.yml" Przy czym {_s} to zmienna ustawiająca się na określonej długości kod Wersja 1.11.2, SkU 0.9, Skript najnajnajnowszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 @PoweredDragon ty użyuwasz WildSkript czy tą drugą z komendami takimi jak "write" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Używam tego samego co ty - SkUtilities kaol48s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 ja nie mam SkUtilities mam tylko woldskript ,skript ,valut ,skquery , RanddomSK nie mam SkUtilities Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Ale polecenie, którego używasz, jest z SkUtilities. (Opłaca się bardziej niż WildSkript, który proponuję usunąć i wgrać SkU na jego miejsce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kaol48s 211
jak w temacie mam problem bo robie skript i potrzebuje zapisywać itemki w dwóch listach YML jak robie
add "diamond" to yaml list "jednorazowe" from file "plugins/Skript/Gracze/%player%.yml"
to nie zapisuje mi tego do pliku a chce aby tak było
w pliku YML powinno sie zapisać:
jednorazowe: - 'diamond'
POMOCY !
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi