kosa212 13 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Nie wiem czy to jest możliwe ale chciałbym żeby mi ktoś napisał skrypt na wyłączenie permisji z komendy /warp enchant.Z pluginu essentials. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makskubicki1 0 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 Gdybyś miał jakieś pytania to mów. Kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pisze że jest błąd ale wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 @makskubicki1 mu reczej nie oto chodziło bo ty poprostu blokujesz komende a nie usuwasz z niej permisje czyli aby każdy mógł ją wykonać to trzeba inaczej command /ustawenchant: trigger: if player is op: set {enchant} to location of player on command "warp enchant": cancel event teleport player to {enchant} i teraz idziesz tam gdzie masz warp enchant i wpiszujesz /ustawenchant i tada gotowe jeśli chcesz np informacje to dodajesz send pod teleport Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 nie ma błedów ale komenda /ustawenchant na działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 1 minutę temu, kosa212 napisał: nie ma błedów ale komenda /ustawenchant na działa Wpisz w konsoli: /op <nick>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 (edytowane) W tym skrypcie nie wyświetla się informacja typu: "Ustawiono nowy warp", dlatego ustaw się tam gdzie chcesz ustawić warp, napisz /ustawenchant i potem sprawdź czy działa używając komendy /warp enchant. Edytowane 25 kwietnia 2017 przez SayJacoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makskubicki1 0 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 @kaol48s Zrobiłem tak jak było w poleceniu Każdy ma swoje potrzeby więc nie rozmyślam nad tym do czego miało to by być itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2017 Dnia 23.04.2017 o 23:42, kosa212 napisał: Nie wiem czy to jest możliwe ale chciałbym żeby mi ktoś napisał skrypt na wyłączenie permisji z komendy /warp enchant.Z pluginu essentials. tutaj pisze jak byk WYŁĄCZENIE PERMISJI czyli aby każdy mógł jej używać a tak propo to to da sie chyba w opcjach essensialsa zrobić Klaudiusz258 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosa212 13 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 działa wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosa212 13
Nie wiem czy to jest możliwe ale chciałbym żeby mi ktoś napisał skrypt na wyłączenie permisji z komendy /warp enchant.Z pluginu essentials.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi