Skocz do zawartości
  • 0

Itemy po wejściu...

Usunięty#450

Pytanie

Siemka mam problem bo daje itemy ale nie zmienia nazw i nie wykonuje komend... (Mam Skript+)

Kod:

#on join:        clear player's inventory        give ENCHANTED BOOK named "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL" with lore "&7Menu Serwera &4PvP&lGames&7!" to slot 0 of player's inventory        give EYE OF ENDER named "&6Widocznosc Graczy" with lore "&7Uzyj By Ukryc I Pokazac Graczy!" to slot 4 of player's inventory        give EMERALD named "&2Menu &lV.I.P" with lore "&7Menu Tylko Dla Rang &6VIP&7/&6&lSVIP&7!" to slot 8 of player's inventory#on click with ENCHANTED BOOK:        if name of player's tool is "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL":                execute command "/chc open menu.yml"#on click with EYE OF ENDER:        if name of player's tool is "&6Widocznosc Graczy":                execute command "/hideallplayers"#on click with EMERALD:        if name of player's tool is "&2Menu &lV.I.P":                execute command "/chc open vip.yml"

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Siemka mam problem bo daje itemy ale nie zmienia nazw i nie wykonuje komend... (Mam Skript+)

Kod:

#on join:        clear player's inventory        give ENCHANTED BOOK named "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL" with lore "&7Menu Serwera &4PvP&lGames&7!" to slot 0 of player's inventory        give EYE OF ENDER named "&6Widocznosc Graczy" with lore "&7Uzyj By Ukryc I Pokazac Graczy!" to slot 4 of player's inventory        give EMERALD named "&2Menu &lV.I.P" with lore "&7Menu Tylko Dla Rang &6VIP&7/&6&lSVIP&7!" to slot 8 of player's inventory#on click with ENCHANTED BOOK:        if name of player's tool is "&c&k&lLLLLL &4Menu Serwera &c&k&lLLLLL":                execute command "/chc open menu.yml"#on click with EYE OF ENDER:        if name of player's tool is "&6Widocznosc Graczy":                execute command "/hideallplayers"#on click with EMERALD:        if name of player's tool is "&2Menu &lV.I.P":                execute command "/chc open vip.yml"

Mi to dziala:

give 1 enchanted book named "cos tam..." to player
Edytowane przez RickPlayingPL

• 0

Mam AuthMe zawsze używam i zawsze ki działa...

No to brawoo...

Przecież authme daje itemki z poprzedniwj sesji a w takowej inv gracza bylo puste. Wywal ten **** i zrób serwer premium.

Słowny ost, wyrażaj się. Sprawa gracza, czy chce serw premium czy non-premium... ~Dragon

• 0

Zależy jak się używa tego przedmiotu. 

event:    player's tool is przedmiot:        player doesn't have permission "permisja":            cancel event

Zmiana miejsca:

on inventory click:    cancel event

• 0
on drop:  world is "Nazwa swiata":    player doesn't have permission "drop":      cancel eventon player pickup:  world is "Nazwa swiata":    player doesn't have permission "drop":      cancel event

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...