RickPlayingPL 130 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Mam problem z precyzja Dropped Item, wyskakuje blad is not an entity type Kod:every 1 ticks: loop entities: loop-entity is dropped item: loop-entity is dropped melon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 19 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Powiedz mi gdzie znalazłeś coś takiego jak "dropped item? Może z jakiegoś dodatku? Bo nie mogę znaleźć na njol.ch żadnej wpiski o tym... Oczywiście moje oczy mogą zawodzić... 《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk. 《☆》Za błędy/doubleposty przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 19 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2014 Powiedz mi gdzie znalazłeś coś takiego jak "dropped item? Może z jakiegoś dodatku? Bo nie mogę znaleźć na njol.ch żadnej wpiski o tym... Oczywiście moje oczy mogą zawodzić... 《☆》Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk. 《☆》Za błędy/doubleposty przepraszamDropie item potem daje loop entities around the player, i daje send "%loop-entity%", co wyskakuje "dropped item" jest tez. PS. problem rozwiazany, temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Mam problem z precyzja Dropped Item, wyskakuje blad is not an entity type
Kod:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi