Kaelus 1 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Chciałbym używać zmiennych ze skripta w np motd Essentials'a lub w Scoreboardzie (FatherBoard) czy da się to użyć żeby np jak mam zmienną w skrypcie na czas to Wyświetla się Twój czas online to : <zmienna> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Nie da się LordYu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Można to zrobić za pomocą SkQuery, odsyłam do poradnika na temat plików yml w SkQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Dnia 2.03.2017 o 09:02, adek1990 napisał: Można to zrobić za pomocą SkQuery, odsyłam do poradnika na temat plików yml w SkQuery Z tego co wiem WLSK tworzy własne ymle nie można użyć {ilosc.zabojst::%player%} np w Motd z Essenitals Nie dodasz zmiennych z skryptu do innych pluginów, tylko malutki % ma taką możliwość (pluginów) Jeżeli chciałbyś dodać sobie coś do czatu musisz pokombinować z on chat jak z Motd to on join: send "twoj czat to cos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 Dnia 3.03.2017 o 22:13, JPablo napisał: Z tego co wiem WLSK tworzy własne ymle nie można użyć {ilosc.zabojst::%player%} np w Motd z Essenitals Nie dodasz zmiennych z skryptu do innych pluginów, tylko malutki % ma taką możliwość (pluginów) Jeżeli chciałbyś dodać sobie coś do czatu musisz pokombinować z on chat jak z Motd to on join: send "twoj czat to cos" a dlaczego niby nie można by było zczytujesz z yml'a tekst i go dodajesz do zmiennej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 22 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2017 8 godzin temu, adek1990 napisał: a dlaczego niby nie można by było zczytujesz z yml'a tekst i go dodajesz do zmiennej... On chce dodac zmienna do wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kaelus 1
Chciałbym używać zmiennych ze skripta w np motd Essentials'a lub w Scoreboardzie (FatherBoard) czy da się to użyć żeby np jak mam zmienną w skrypcie na czas to Wyświetla się Twój czas online to : <zmienna> ???
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi