KGaZ 28 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 Witam , mam pewien problem co do spawnowania się potworków na moim serwerze Otóż , chciałbym żeby nie spawnowały się TYLKO moby bez nazwy W mythicmobs sobie sam chcesz ustawić potworki i expowiska W skrócie: Chce żeby respiły się tylko moby z nadaną nazwą Narazie mam coś takiego: on spawn of a zombie: if name of event-zombie is "a" or "b" or "c" or "bóg wie co": stop else: cancel event Ale nawet jak w pluginie dam nazwe zombiemu a czy tam b to on i tak sie nie zespawni Dziękuje z góry ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 every 1 second: spawn zombie at {resp1} set the name of spawned entity to "zdzichu1" spawn zombie at {resp2} set the name of spawned entity to "zdzichu2" commnad /ustawresp [<text>]: trigger: if arg-1 is "1": set {resp1} to location of player if arg-1 is "2": set {resp2} to location of player i tak dalej i tak dalej :) prosze licze na + KGaZ i megabeka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 bukkit.yml: spawn-limits: monsters: 0 animals: 0 water-animals: 0 ambient: 0 chunk-gc: period-in-ticks: 600 load-threshold: 0 ticks-per: animal-spawns: 1 monster-spawns: 1 autosave: 6000 KGaZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 12 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 Zanim ktokolwiek odpowiedział sam znalazłem rozwiązanie , można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 12 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KGaZ 28
Witam , mam pewien problem
co do spawnowania się potworków na moim serwerze
Otóż , chciałbym żeby nie spawnowały się TYLKO moby bez nazwy
W mythicmobs sobie sam chcesz ustawić potworki i expowiska
W skrócie:
Chce żeby respiły się tylko moby z nadaną nazwą
Narazie mam coś takiego:
Ale nawet jak w pluginie dam nazwe zombiemu a czy tam b
to on i tak sie nie zespawni
Dziękuje z góry ;3