JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 3 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Witam mam pytanie czy da się zrobić cos takiego w skrypcie:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ogolnie chodzi mi o to ze wyswietla się otworzona tabliczka i pisze w pierwszej linijce "WPISZ KOD" i trzeba wpisac w 3 linijce kod Edytowane 7 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Otworzona tabliczka????? I ten kod ma sie pisać na czacie ? Chodzi że piszemy na chacie np 123 i klikamy enter i pokazuje sie na tabliczce? Chodzi ci o anty bota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 10 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 Dnia 04.02.2017 o 12:27, kaol48s napisał: Otworzona tabliczka????? I ten kod ma sie pisać na czacie ? Chodzi że piszemy na chacie np 123 i klikamy enter i pokazuje sie na tabliczce? Chodzi ci o anty bota ? KOmenda i wyswietla się tabliczka z napisem "WPISZ KOD" w pierwszej linijce i w trzeciej linijce trzeba wpisac kod który np. ja ustawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 Tabliczki się chyba nie da: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 10 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2017 (edytowane) on first join: set {bot.%player%} to true wait 1 tick if {bot.%player%} is true: teleport player to {bot} on join: if {bot.%player%} is true: teleport player to {bot} wait 1 tick set {random.player} to a random integer between 5 and 1000 loop blocks in radius 5 around the player: loop-block is sign: line 1 of the loop-block is "wpisz": line 2 of the loop-block is "to": line 3 of the loop-block is "na chat": set line 4 of loop-block to "%{random.player}%" on chat: if {bot.%player%} is true: if message is "%{random.player}%": cancel event send "gotowy" to player set {random.player} to a random integer between 100 and 100000 loop blocks in radius 5 around the player: loop-block is sign: line 1 of the loop-block is "wpisz": line 2 of the loop-block is "to": line 3 of the loop-block is "na chat": set line 4 of loop-block to "%{random.player}%" teleport player to {spawn} set {bot.%player%} to false command /jestembotem: trigger: set {bot.%player%} to true command /ustawspawn: trigger: set {spawn} to location of player command /ustawbot: trigger: set {bot} to location of player command /jestembotem: trigger: set {bot.%player%} to true prosze i przepraszam za temtem post ale mam kilka tematów i sie pomyliłem licze na + za pomoc Edytowane 10 lutego 2017 przez kaol48s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam pytanie czy da się zrobić cos takiego w skrypcie:
Edytowane przez Derpy HoovesZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Ogolnie chodzi mi o to ze wyswietla się otworzona tabliczka i pisze w pierwszej linijce "WPISZ KOD" i trzeba wpisac w 3 linijce kod
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi