script options:
$ init com.mysql.jdbc.Driver
$ db url jdbc:mysql://mysql.titanaxe.com/srv2281
$ db username srv2281
$ db password PgfxdJpo
on join:
update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;"
on quit:
update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"
Poradnik na którym się wzorowałem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Posiadam pluginy:
- Skript
- SkQuery
- SQLibrary-7.1
Błąd:
Spoiler
[Skript] Reloading sql.sk...
'update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;"' is not a boolean (yes/no) (sql.sk, line 7: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;"')
'update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"' is not a boolean (yes/no) (sql.sk, line 9: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"')
[Skript] Encountered 2 errors while reloading sql.sk!
Pytanie
PanKlipcio 22
Mój skrypt:
script options: $ init com.mysql.jdbc.Driver $ db url jdbc:mysql://mysql.titanaxe.com/srv2281 $ db username srv2281 $ db password PgfxdJpo on join: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;" on quit: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"
Poradnik na którym się wzorowałem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Posiadam pluginy:
- Skript
- SkQuery
- SQLibrary-7.1
Błąd:
[Skript] Reloading sql.sk...
'update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;"' is not a boolean (yes/no) (sql.sk, line 7: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc+1 WHERE id=1;"')
'update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"' is not a boolean (yes/no) (sql.sk, line 9: update "UPDATE iloscg SET ilosc=ilosc-1 WHERE id=1;"')
[Skript] Encountered 2 errors while reloading sql.sk!
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi