US3R . 25 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 czy dzielić 1k linijek dzielić na 4 skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 CO ŻEŚ TY NAPISAŁ? XD A dziel sobie, przy przeładowaniu nie będzie, aż tak długiego ([ciach]) lagu ;v Ciach //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 25 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 tylko 5 sec czekania plugin na drop wylaczanie i wlaczanie dropu danego itemu turbo drop i exp oraz informacje o aktywnosci oczywiscie komenda /drop w gui i z animacja oraz co 1000 wykopanego stone +2.00%% dropu do zlota dla gracza / vipa pisze go cały dzien narazie jest 3k linijek skryptu pisać dalej jestem już u celu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 20 minut temu, US3R . napisał: tylko 5 sec czekania plugin na drop wylaczanie i wlaczanie dropu danego itemu turbo drop i exp oraz informacje o aktywnosci oczywiscie komenda /drop w gui i z animacja oraz co 1000 wykopanego stone +2.00%% dropu do zlota dla gracza / vipa pisze go cały dzien narazie jest 3k linijek skryptu pisać dalej jestem już u celu ? Mam to w 250 linijkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 Zapewne dla każdego itemu powtarzasz kod zamiast loopować go ze zmiennej? Usuwam cytat //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Nie dziel go, zooptymalizuj xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
US3R . 25
czy dzielić 1k linijek dzielić na 4 skrypty
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi