Skocz do zawartości

Metin2 w Minecraft!

MaRsOnIx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6295b3d6b6a49.png

0457edef7b0c7.jpg

Witam serdecznie, chciałbym zaprezentować Wam serwer PvP.IQ.PL RPGV2, który oparty jest na grze Metin2 oraz innych grach MMORPG.

Zawarta w nim fabuła skłania gracza do pomocy królestwu Namtaru.

Bardzo różnorodne misje, rozbudowany system handlu, niesamowite mapy

oraz wiele więcej autorskich systemów zapewnią Wam, wspaniałą rozgrywkę na bardzo długie dni.

9f67e74c2166c.png

fb817530c6e73.png

Gracz zdobywa doświadczenie z zabitych potworów oraz z wykonanych zadań.
Po osiągnięciu piątego poziomu mamy do wyboru trzy klasy.
Warto dodać, iż każda klasa posiada pięć umiejętności. 

ef1c5e5e44007.png`

Przedmioty na naszym serwerze są dość innowacyjne. 
Przemierzając rozległe krainy możemy zdobyć coraz lepsze wyposażenie oraz przedmioty specjalne, które potrzebne są do wykonania różnych czynności.
Bronie oraz zbroje, jak i inne akcesoria możemy zdobywać ze stworzeń, które będziemy zabijać, aby zdobywać coraz więcej doświadczenia i osiągnąć jak najwyższy poziom.
Czasami przedmioty wypadają z dodatkowymi bonusami, co ma wpływ na rozmaitość naszego ekwipunku.

58329972e9ba0.pnga8bd43f0ea664.png255e602182f82.png2982faf243b77.png6a1bfcc80fc0c.png

Serwer posiada rozbudowany system handlu między graczami, jak i ,,targowiska'', gdzie można wystawiać swoje przedmioty.
Funkcje, które umilają graczom grę to sprawne i szybkie dodawanie umiejętności i zdarzeń na pasek wyboru od trzeciego do ósmego slotu.
Na pierwszym i drugim slocie możemy trzymać broń natomiast na dziewiątym jest umieszczona moneta, która pokazuje nam stan Yarn'ów oraz Znaków.
Yarn'y to waluta, którą możemy zdobyć w grze za wykonywanie misji oraz za sprzedawanie przedmiotów, natomiast znaki to waluta premium, która pozwala na zakup specjalnych przedmiotów oraz konta premium.

2e0a3ee313f5e.png

Rozbudowany system wędkarstwa oraz ulepszania przedmiotów dostarcza Wam wiele emocji i wrażeń.

a9b398b4e6d63.png

Serwer posiada także system party.
Party to możliwość założenia grupy, która dzieli zdobyte doświadczenie z potworów między graczami.
Na serwerze istnieje system pojedynków pomiędzy graczami.
Otwarte PvP jest dostępne na mapach, na które udajemy się mając wyższy poziom.
Na serwerze istnieją kamienie tzw. ,,Odłamki Meteorytu'' przypominające rodzaj metin'ów z popularnej gry ,,Metin2''.

1108702f61e63.png

Serwer posiada system gidlii, w których rozbudowywujemy naszą siedzibę, umacniamy statystyki naszej frakcji, wybieramy nasz herb, decydujemy o rangach w naszej gildii, w dowolny sposób edytujemy skład i wiele innych funkcji, które umożliwiają łatwą i sprawną obsługę.

d0ab1f93578b4.png

Mapa pod Bitwy Gildii :

9211836194289.png

707c7e82e99f6.png

Kilka zdjęć prosto z serwera :

c6f6f9d744262.png

97d0018cdcc0e.png

511ec645cda62.png

42fd0eca4871a.png

fc84a121eca83.png

a407b57998519.png

344a29d770c62.png

bdfa5968c057f.png

e93710fdbee8f.png

85701ee2bc3ba.png

Bardziej szczegółowy poradnik, jak i opis serwera znajdziecie pod tymi adresami:

Poradnik YouTube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8M-dbnwuMxg[/youtube]

Poradnik Forum :

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

9c49121543869.png

Edytowane przez MaRsOnIx

Dnia 12.01.2017 o 20:43, piotrus13110 napisał:

Jak widzę, serwer z którym współpracowaliście został ****chany w ***e jak dali wam dostęp do skryptu na akcesoria, no gratuluję ci marsonix ;)

Nie rozumiem kompletnie co masz na myśli, może jaśniej i grzeczniej?

Edytowane przez MaRsOnIx

Dnia 16.01.2017 o 02:19, MaRsOnIx napisał:

Nie rozumiem kompletnie co masz na myśli, może jaśniej i grzeczniej?

Bym se obejrzał serwer, ale hasło mi ukradli xD. Jeżeli możesz to zmień mi hasło bo moje nie działa. ;x (Pisałem ci na forum i miałem wbić na ts, ale ciebie nie było). NP: 1234 (a nick taki jak tu) ^_^

Edytowane przez Nieaktywny

Teraz, xN0MANDx napisał:

Bym se obejrzał serwer, ale macie najgorszy system haseł. Hasła się bugują innym słowem. Nie da się zalogować przez co. Jeżeli możesz to zmień mi hasło bo moje nie działa. ;x (Pisałem ci na forum i miałem wbić na ts, ale ciebie nie było).

Witaj,

Jestem codziennie na ts'ie i pomocy zawsze udzielam w godzinach obowiązkowej pomocy oraz poza.
Wystarczy mieć trochę cierpliwości i poczekać te 20-30 minut, nie mogę podejmować jakichkolwiek działań bez dokładnej weryfikacji Twojej autentyczności.

22 godziny temu, MaRsOnIx napisał:

Witaj,

Jestem codziennie na ts'ie i pomocy zawsze udzielam w godzinach obowiązkowej pomocy oraz poza.
Wystarczy mieć trochę cierpliwości i poczekać te 20-30 minut, nie mogę podejmować jakichkolwiek działań bez dokładnej weryfikacji Twojej autentyczności.

Ten, ja tutaj to z plastiku ? ^_^

Zobacz komendę /seen (Nie wchodziłem z miesiąc około lub dłużej)

Są 2 xN0MANDx:

1 - Rosjanin

2- Ja

3 - Plastikowy

^_^

Edytowane przez Nieaktywny

Dnia 19.01.2017 o 16:09, xN0MANDx napisał:

Ten, ja tutaj to z plastiku ? ^_^

Zobacz komendę /seen (Nie wchodziłem z miesiąc około lub dłużej)

Są 2 xN0MANDx:

1 - Rosjanin

2- Ja

3 - Plastikowy

^_^

Kompletnie nie rozumiem Twojego toku myślenia.
Na serwerze występują dość zaostrzone i rozbudowane zasady i nie ma takiej możliwości, aby podejmować działania związane z kontem gracza, bez jego udziału.
Wszelkie metody techniczne odnośnie odzysku Twojego konta, zostaną natychmiastowo podjęte, po wejściu na nasz serwer komunikacyjny, z Twoją inicjatywą odzysku.

• 3 tygodnie później...
Dnia 5.02.2017 o 05:33, Rafix1423 napisał:

Serwer ogarnięty gorzej z Administracją.W porównaniu RPG v1 do v2 Na pewno v2 jest bardziej rozbudowane i bardziej zoptymalizowane.Jedyny - v2 Administracja!

Dziękuję za opinię, jednakże mógłbyś bardziej rozwinąć swoją myśl w kwestii administracji?

Ja ją rozwine obecna moderacja serwera zamiast zając się cheaterami to całymi dniami nic nie robi tylko expi czasami jakiś kick jak ktoś coś na czacie napisze nie odpowiedniego. Do tego można dodać fakt iż jest to pay2win , sprawdziłem sobie na multikoncie jak wyglada gra na serwerze od 0 i jest słabo , ekwipunek po 40 poziomie nic nie daje nawet na +3 nwm czy coś da , nie da się przejść całej tej Komnaty czeluści (w elfim secie na +2 z bonami) do tego żeby coś wydropić trzeba dużo czasu poświecić.Misje są stanowczo za trudne włascicie nie misje ale sam "drop" poszczegolnych przedmiotow potrzebnych do danej misji jest strasznie niski co  zniecheca graczy do gry. Rozumiem serwer hard ale przeginka.Mozna tutaj jeszcze dodać fakt iż często marsonix sie obija i nic nie robi , na serwer nie jest nic dodawane.Tak jak już gdzieś ktoś pisał "Pvp.iq Upada".

Grałem na serwerze :)  "kiedyś był moim ulubionym" jednak tak jak mówi @up upada...

miałem konto 99 lvl i nie grałem 3 lub 4 dni,a konto usunęło ! 

na serwerze bardzo słaby drop... nie które misje nie do wykonania właściwie jeśli nie wydasz na nie pieniędzy

• 1 miesiąc temu...

Drodzy użytkownicy!

Zbliżają się czasy ciepłe, pełne radości i szczęścia, zawita u nas Zając oraz Kurczak Wielkanocny.
Pomóżcie im odnaleźć jaja wielkanocne i koszyki, a przy okazji możecie wykonać rozbudowane misje.

Dnia 13 kwietnia w czwartek rozpocznie się wydarzenie wielkanocne, trwające przez tydzień do dnia 20 kwietnia.

Przez ten okres na serwerze będziecie mieli możliwość zdobycia jajek, koszyków, wyposażenia wielkanocnego i przedmiotów specjalnych.

wielkanocprzedmioty.png

Pojawią się także nowe potwory: "Owce" oraz "Baranki" w okolicy miasta pierwszego, z których wypadają mazurki.
Zdobywając mazurki i otwierając je możecie zdobyć sporą ilość yarn'ów oraz przedmioty specjalne.

wielkanockolatka2.png

Z samych potworów, które mieszą się w Twoim przedziale poziomowym macie możliwość zdobycia jaj wielkanocnych.

jajawielkanocne.png

Z boss'ów natomiast, które mieszczą się w Twoim przedziale poziomowym możecie zdobyć koszyki wielkanocne.

koszykiwielkanocne.png

Jaja, jak i koszyki należy zanieść Zającowi Wielkanocnemu, który znajduje się na spawnie ( x: 19, y: 8, z: -16 ).

zajacwielkanocny.png

Po kliknięciu na zająca ukazuje nam się okno, w którym mamy do dyspozycji dwie możliwości dotyczące wymiany:

opcjewielkanoc.png

Wymiana jaj oraz koszyków u Zająca Wielkanocnego jest podzielona na dwie opcje: "Wymiana: Standard" oraz "Wymiana Ekstra".
Po dokonaniu wyboru otrzymamy losowy przedmiot bardziej lub mniej prestiżowy, w zależności od rodzaju wymiany.

Jednak to nie wszystko oprócz Zająca Wielkanocnego na spawn'ie możemy znaleźć także TheChicken( x: 2, y: 8, z: -8 ) , który dostarczy nam wiele misji, za które otrzymamy wartościowe nagrody.

zaino.png

To wszystko, powodzenia w grze na serwerze, życzy administracja serwera RPGv2.

Edytowane przez MaRsOnIx

• 3 tygodnie później...

Witam, w dniu 01.05.2017 odbędą się beta-testy nowego dungeon'u nazwie Styks.
Po wejściu na Serwer RPGv2BETA każdy otrzyma 65 poziom oraz EQ, które oczywiście zostanie zapisane wyłącznie na serwerze testowy i nie będzie dostępne na zwykłym serwerze tak samo jak zdobyte przedmioty czy też exp.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy na Serwer RPGv2BETA.

Pozdrawiam i miłej gry Wink

Witam, dziś w nocy została wydana aktualizacja serwera RPG v2.
Wprowadzone zmiany:

• Dodanie nowego dungeon'u o nazwie Styks.
  • Dodanie nowej broni Młot Minotaura oraz Gladius.
  • Dodanie dropu z Paki Minotaura w tym nowe złote spodnie Himationy Hadesa.
  • Zmiana mechaniki umiejętności „Teleport” dla klasy Mag od dziś teleportujemy się do przeciwnika przy czym zadajemy mu obrażenia i po kilku sekundach cofamy się w poprzednią lokalizacje.
  • Dodatkowo zostały poprawione błędy m.in. z przechodzeniem przez ściany za pomocą konia brak wyświetlanego DMG po użyciu tąpnięcia oraz inne drobne błędy.

Życzę miłej gdy Smile

Edytowane przez MaRsOnIx

• 1 miesiąc temu...

Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

• 2 tygodnie później...

Serdecznie nie polecam owego serwera. @Marsonix to oszust największy jakiego spotkałem, zniknęły mi itemy on tym nic nie zrobił na ścisłość mogę wstawić pare skrinów. Mimo tego poniżał starą administrację... A idź pan z tym serwerem i społecznością, którą tam się spotyka... Reasumując serwer do kitu(dużo pracy włożone doceniam), ale  i tak jest do kitu, gdyż nawet WŁAŚCICIEL serwera poniża starą administrację, Gratulację! Życzę powodzenia!

Dnia 30.06.2017 o 18:07, xMANPL napisał:

Serdecznie nie polecam owego serwera. @Marsonix to oszust największy jakiego spotkałem, zniknęły mi itemy on tym nic nie zrobił na ścisłość mogę wstawić pare skrinów. Mimo tego poniżał starą administrację... A idź pan z tym serwerem i społecznością, którą tam się spotyka... Reasumując serwer do kitu(dużo pracy włożone doceniam), ale  i tak jest do kitu, gdyż nawet WŁAŚCICIEL serwera poniża starą administrację, Gratulację! Życzę powodzenia!

Są pewne zasady na serwerze, nie mogę komuś ufać na słowo, biorąc pod uwagę, że w logach, ani w starej bazie danych nie było przedmiotów.
Nikogo nie poniżałem, każdego zawsze szanowałem i doceniałem, kierując takie zarzuty posłuż się może jakimiś argumentami.

Edytowane przez MaRsOnIx

• bvcz zmienił(a) tytuł na Metin2 w Minecraft!
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...