Pecie 0 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Potrzebuję zrobić komendę, która będzie wyświetlała listę yaml value zamiast wartości w niej zapisanych - Używam skquery. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Proszę, napisz to tak żebym zrozumiał... *albo żeby kto kolwiek to zrozumiał (opisz dokładniej). Edytowane 31 grudnia 2016 przez Polski Sześcian Reedzev_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pecie 0 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Mam zapisaną listę w pliku yml i potrzebuję zrobić komendę, która by wysyłała na czacie wszystkie yaml value w ten sposób zapisuję add "%arg 4%" to yaml list "%arg 2%" from file "cgm/config.yml" a wartości (zapisane w arg 4) odczytuję w ten sposób (odczytując listę z arg 2) set {list::*} to yaml list "%arg 2%" from file "cgm/config.yml" Chodzi mi o to, żeby odczytywało wszystkie argumenty 2 bez zapisanych w nich wartości (arg 4) Kurde, nie potrafię Ci tego prościej opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 podaj mi lokalizację pliku yml dobra zrobie lokalizację pliku na plugins/skript/scripts/plik.yml Łącze ~Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pecie 0 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 plugins/Skript/scripts/cgm/config.yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! takie coś? dobra... część skopiowałem z innego skryptu xdZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - tutaj lepiej xd Łącze ~Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pecie 0 Opublikowano 31 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Wyżej napisałem, że już coś takiego mam i wyświetla ono wartości zapisane w tych yaml value Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 a co ma wyświetlać? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Łącze ~Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) w evencie on load nie ma arg 1 i arg 2 nw po co ci arg Edytowane 31 grudnia 2016 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pecie 0
Potrzebuję zrobić komendę, która będzie wyświetlała listę yaml value zamiast wartości w niej zapisanych - Używam skquery.
Z góry dzięki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi