RikoDEV 9 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Nasz serwer nie należy ani nie jest powiązany z grupą budowniczych Xant. Dziękuje. Edytowane 8 marca 2017 przez PolskiRiko Update prezentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Po kliknięciu w Strona Główna - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komunikaty na serwerze są sprzeczne - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - pisze abym teraz wybrał serwer gwiazdką, pomijając to, że żadna gwiazdka się nie pojawi i nigdy jej nie będzie bo jest tu tylko 1 serwer, wpierw muszę się zalogować (a już zacząłem szukać tej gwiazdki ) PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZY Serwer Minecraft W Polsce Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie macie prawa pisać, że serwer jest najlepszy, mając 8 zarejestrowanych kont. Na najlepszy serwer w Polsce w pierwszy dzień zarejestruje się kilkaset/kilka tysięcy graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 6 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Dnia 1.01.2017 o 09:46, jahumen napisał: Po kliknięciu w Strona Główna - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komunikaty na serwerze są sprzeczne - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - pisze abym teraz wybrał serwer gwiazdką, pomijając to, że żadna gwiazdka się nie pojawi i nigdy jej nie będzie bo jest tu tylko 1 serwer, wpierw muszę się zalogować (a już zacząłem szukać tej gwiazdki ) PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZY Serwer Minecraft W Polsce Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie macie prawa pisać, że serwer jest najlepszy, mając 8 zarejestrowanych kont. Na najlepszy serwer w Polsce w pierwszy dzień zarejestruje się kilkaset/kilka tysięcy graczy Podane powyżej błędy zostały naprawione, dziękujemy za zgłoszenie błędów i konstruktywną opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 292 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 @PolskiRiko z ciekawości zalogowałem się żeby zobaczyć na czym polegało naprawienie tych błędów. Co zobaczyłem? Brak pluginu na logowanie. Mam nadzieję, że nie obrazisz się ale pozwoliłem sobie wejść z konta właściciela, umieścić 12 tabliczek wokół spawnpointa i zrobić pamiątkowego screenshota: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Na wszelki wypadek wyłączyłem później serwer. CuttingChipset, bvcz i Impression 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 7 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 7 minut temu, jahumen napisał: @PolskiRiko z ciekawości zalogowałem się żeby zobaczyć na czym polegało naprawienie tych błędów. Co zobaczyłem? Brak pluginu na logowanie. Mam nadzieję, że nie obrazisz się ale pozwoliłem sobie wejść z konta właściciela, umieścić 12 tabliczek wokół spawnpointa i zrobić pamiątkowego screenshota: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Na wszelki wypadek wyłączyłem później serwer. Automatyczny aktualizator zepsuł Authme, naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 22 Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Hm... najlepszy polski serwer i automatyczny aktualizator? Ja na swoim malutkim nic nie znaczącym skyblocku nawet wrzucam updaty na testowy i sprawdzam czy działa wy taki wielki i najlepszy używacie jakiegoś auto update które pewnego dnia uwali wam cały serwer, no ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 21 minut temu, artur9010 napisał: Hm... najlepszy polski serwer i automatyczny aktualizator? Ja na swoim malutkim nic nie znaczącym skyblocku nawet wrzucam updaty na testowy i sprawdzam czy działa wy taki wielki i najlepszy używacie jakiegoś auto update które pewnego dnia uwali wam cały serwer, no ok... Aktualizator instaluje tylko zatwierdzone aktualizacje z kanału stabilnego. Mniejsze pluginy typu worldedit aktualizują się automatycznie natomiast aktualizacja AuthMe musi zostać zatwierdzona przez naszego administratora przed zainstalowaniem. Mam nadzieje że wyjaśniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 22 Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 17 minut temu, PolskiRiko napisał: Aktualizator instaluje tylko zatwierdzone aktualizacje z kanału stabilnego. Mniejsze pluginy typu worldedit aktualizują się automatycznie natomiast aktualizacja AuthMe musi zostać zatwierdzona przez naszego administratora przed zainstalowaniem. Mam nadzieje że wyjaśniłem Wyjaśnić wyjaśniłeś, lecz w takim razie dlaczego Administrator po zatwierdzeniu aktualizacji nie sprawdził czy AuthMe w ogóle działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Spoiler Może by tak zmiana? - błędy się zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 30 minut temu, Jahek napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Może by tak zmiana? - błędy się zdarzają Nie jest to błąd ale kaprys mojangu starsze wersje nie są kompatybilne z najnowszymi. Postaram się dodać wsparcie 1.11.2 jednak niczego na siłę nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 19 minut temu, PolskiRiko napisał: Nie jest to błąd ale kaprys mojangu starsze wersje nie są kompatybilne z najnowszymi. Postaram się dodać wsparcie 1.11.2 jednak niczego na siłę nie obiecuje Nie rozumiem Cię. Mi chodziło o to, że w grafice prezentacji pisze, że jest 1.11 a jest 1.11.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 W wersji 1.11.2 zostały dodane nowe tekstury oraz poprawiono krytyczny błąd z pistonami. Wsparcie 1.11.x będzie ale potrzebujemy czasu na poprawienie 12 błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Jak macie funnyguildsa na 1.11.2 który po restarcie nie zmienia świata gildii (mam świat na survival odzielny i na lobby world i się baguje ) to podajcie. Ogólnie powchodziłem na konta administracji serwera gdy był bug z authme Jestem zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 23 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) 23 godziny temu, Krzysiek Rysiek napisał: Jak macie funnyguildsa na 1.11.2 który po restarcie nie zmienia świata gildii (mam świat na survival odzielny i na lobby world i się baguje ) to podajcie. Ogólnie powchodziłem na konta administracji serwera gdy był bug z authme Jestem zły NIe posiadamy "publicznego" FG na serwerze, jeśli już to autorski build którego nie dostaniesz publicznie. Co do bugu 1 komendą mogę cofnąć wszystkie zmiany jakie wykonywał dany gracz więc wiele byś nie zrobił Pozdrawiam, RikoDEV Edytowane 23 stycznia 2017 przez PolskiRiko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 29 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Serwer wystartował, zapraszamy! Podczas testów wykryliśmy błąd pluginu Jobs, pracujemy nad jego rozwiązaniem. Prace są wyłączone za co przepraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 11 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 Aktualizacja - Naprawiono błędne naliczanie czasu pracy - Zmniejszono zarobek z prac, teraz nie są już one bardzo opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 13 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Nadchodzi duża aktualizacja i nowa edycja SkyBlocka! Screen z fragmentu nowego spawnu SkyVillage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RikoDEV 9 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2017 Planowany start serwera - Dzisiaj o godzinie 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi