Skocz do zawartości

[1.9-1.11.2] [NP] [sb] XMineCube - Twoja Potęga Minecrafta

RikoDEV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po kliknięciu w Strona Główna - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Komunikaty na serwerze są sprzeczne - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - pisze abym teraz wybrał serwer gwiazdką, pomijając to, że żadna gwiazdka się nie pojawi i nigdy jej nie będzie bo jest tu tylko 1 serwer, wpierw muszę się zalogować (a już zacząłem szukać tej gwiazdki :x)

Nie macie prawa pisać, że serwer jest najlepszy, mając 8 zarejestrowanych kont. Na najlepszy serwer w Polsce w pierwszy dzień zarejestruje się kilkaset/kilka tysięcy graczy

Dnia 1.01.2017 o 09:46, jahumen napisał:

Po kliknięciu w Strona Główna - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Komunikaty na serwerze są sprzeczne - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - pisze abym teraz wybrał serwer gwiazdką, pomijając to, że żadna gwiazdka się nie pojawi i nigdy jej nie będzie bo jest tu tylko 1 serwer, wpierw muszę się zalogować (a już zacząłem szukać tej gwiazdki :x)

Nie macie prawa pisać, że serwer jest najlepszy, mając 8 zarejestrowanych kont. Na najlepszy serwer w Polsce w pierwszy dzień zarejestruje się kilkaset/kilka tysięcy graczy

Podane powyżej błędy zostały naprawione, dziękujemy za zgłoszenie błędów i konstruktywną opinie.

@PolskiRiko z ciekawości zalogowałem się żeby zobaczyć na czym polegało naprawienie tych błędów. Co zobaczyłem? Brak pluginu na logowanie. :D

Mam nadzieję, że nie obrazisz się ale pozwoliłem sobie wejść z konta właściciela, umieścić 12 tabliczek wokół spawnpointa i zrobić pamiątkowego screenshota: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Na wszelki wypadek wyłączyłem później serwer.

7 minut temu, jahumen napisał:

@PolskiRiko z ciekawości zalogowałem się żeby zobaczyć na czym polegało naprawienie tych błędów. Co zobaczyłem? Brak pluginu na logowanie. :D

Mam nadzieję, że nie obrazisz się ale pozwoliłem sobie wejść z konta właściciela, umieścić 12 tabliczek wokół spawnpointa i zrobić pamiątkowego screenshota: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Na wszelki wypadek wyłączyłem później serwer.

Automatyczny aktualizator zepsuł Authme, naprawione.

Hm... najlepszy polski serwer i automatyczny aktualizator? Ja na swoim malutkim nic nie znaczącym skyblocku nawet wrzucam updaty na testowy i sprawdzam czy działa wy taki wielki i najlepszy używacie jakiegoś auto update które pewnego dnia uwali wam cały serwer, no ok...

21 minut temu, artur9010 napisał:

Hm... najlepszy polski serwer i automatyczny aktualizator? Ja na swoim malutkim nic nie znaczącym skyblocku nawet wrzucam updaty na testowy i sprawdzam czy działa wy taki wielki i najlepszy używacie jakiegoś auto update które pewnego dnia uwali wam cały serwer, no ok...

Aktualizator instaluje tylko zatwierdzone aktualizacje z kanału stabilnego. Mniejsze pluginy typu worldedit aktualizują się automatycznie natomiast aktualizacja AuthMe musi zostać zatwierdzona przez naszego administratora przed zainstalowaniem. Mam nadzieje że wyjaśniłem :)

17 minut temu, PolskiRiko napisał:

Aktualizator instaluje tylko zatwierdzone aktualizacje z kanału stabilnego. Mniejsze pluginy typu worldedit aktualizują się automatycznie natomiast aktualizacja AuthMe musi zostać zatwierdzona przez naszego administratora przed zainstalowaniem. Mam nadzieje że wyjaśniłem :)

Wyjaśnić wyjaśniłeś, lecz w takim razie dlaczego Administrator po zatwierdzeniu aktualizacji nie sprawdził czy AuthMe w ogóle działa?

30 minut temu, Jahek napisał:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Może by tak zmiana? :D

- błędy się zdarzają

Nie jest to błąd ale kaprys mojangu starsze wersje nie są kompatybilne z najnowszymi. Postaram się dodać wsparcie 1.11.2 jednak niczego na siłę nie obiecuje :)

19 minut temu, PolskiRiko napisał:

Nie jest to błąd ale kaprys mojangu starsze wersje nie są kompatybilne z najnowszymi. Postaram się dodać wsparcie 1.11.2 jednak niczego na siłę nie obiecuje :)

Nie rozumiem Cię. Mi chodziło o to, że w grafice prezentacji pisze, że jest 1.11 a jest 1.11.2 :P

• 2 tygodnie później...
23 godziny temu, Krzysiek Rysiek napisał:

Jak macie funnyguildsa na 1.11.2 który po restarcie nie zmienia świata gildii (mam świat na survival odzielny i na lobby world i się baguje :/ ) to podajcie.
Ogólnie powchodziłem na konta administracji serwera gdy był bug z authme
Jestem zły :rak::v

NIe posiadamy "publicznego" FG na serwerze, jeśli już to autorski build którego nie dostaniesz publicznie. Co do bugu 1 komendą mogę cofnąć wszystkie zmiany jakie wykonywał dany gracz więc wiele byś nie zrobił :)

Pozdrawiam, RikoDEV

Edytowane przez PolskiRiko

• 4 tygodnie później...
  • Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...