Skocz do zawartości

Slimefun + Movecraft

CuttingChipset
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję dodanie dwóch pluginów na serwer.

Movecraft dodaje możliwość budowania pojazdów wcześniej ustalonych w plikach konfiguracyjnych. Statki, sterowce, ciężarówki itd. mogą być budowane i obsługiwane w dowolnym kształcie po spełnieniu różnych warunków.

Spoiler

hOEwgqQ.png

cFq6QfM.png

Miałem tylko statki na stanie więc wiecie...

Slimefun to hybryda pluginu i moda (jeśli nie paczki modów), związana z industrializmem. Od powielania materiału ze złoża przez złożoną maszynerię na urządzeniach teleportujących kończąc. Są również przedmioty magiczne typu talizmany, narzędzia, zbroja itd.

Spoiler

bcqsGM4.png

oQtBlq2.png

ZSh50ZW.png

(984 kJ to jest bardzo dużo energii. Jak jest gdzieś do 2000 J w systemie to nie są zbytnio zaawansowane maszynerie)

Nzss9lZ.png

A0hBvWo.png

Nawet Elytrę można stworzyć :kappa:

Do Slimefuna polecam zainstalować add-on Exotic Garden dodające nowe rośliny oraz jedzenie.

Spoiler

xvyksgp.png

Hd93XFL.png

B9WGoRh.png

Oczywiście można poszczególne komponenty powyłączać, jeśli są one niepotrzebne.

Slimefun - jak najbardziej na plus, w końcu Olympia stanie się prawdziwym miastem maszyn i przemysłu.

Movecraft - w mojej opinii to lekka przesada, biorąc pod uwagę, jak bloki w Minecraft działają.

Exotic Garden - super, jak najbardziej, przyda się większa ilość żywności.

Dnia 3.12.2016 o 06:24, ICD10 napisał:

Movecraft - w mojej opinii to lekka przesada, biorąc pod uwagę, jak bloki w Minecraft działają.

Dnia 3.12.2016 o 10:28, ICD10 napisał:

Spróbuj teleportować wiele struktur na raz, aby symulować ich przemieszczania się.

Po testach MoveCrafta zgadzam się z powyższymi stwierdzeniami i odrzucam tę część propozycji.

SlimeFun czeka jeszcze na rozpatrzenie.

Ja na SlimeFun jak najbardziej na Tak! Dodaje on wiele możliwości przy czym urozmaica grę ;)

~ Polecam: Szwagru                                                                                  

• 2 tygodnie później...
  • Libter zablokował(a) ten temat

Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

• Libter odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...