JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) Witam mam dwa pytania 1 jak teleportować GRACZY w zmiennej do danego miejsca Drugie to jak wysylac wiadomosc do graczy którzy sa w zmiennej Edytowane 13 listopada 2016 przez Mr Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Rozpisz to bardziej bo nie rozumiem do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 2 minuty temu, EnderAdam napisał: Rozpisz to bardziej bo nie rozumiem do końca Wiesz to jest dobrze rozpisane po prostu nie wiesz jak to zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) loop {zmienna}: send "cos" to loop-player teleport loop-player to {spawn} Daj lajka Edytowane 13 listopada 2016 przez KrejzolekPRO JanekMaSkrypta_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 (edytowane) to nie powinno raczej dzialac :@ skad ma wiedziec zmienna ze to jest gracz-player powinno byc same loop-value zamiast loop-players ... jeszcze te players a nie player xddd spk edit: http://scr.hu/7ml5/lbncl jak miło, że poprawiłeś u sb no nie powiem, że błąd bo nadal cały kod jest błędny- loop-value a nie loop-player, chyba że wyżej dasz np set {_gracz} to loop-value parsed as player to w tedy operujesz na {_gracz}! Edytowane 13 listopada 2016 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 56 minut temu, MrPatryk07 napisał: to nie powinno raczej dzialac :@ skad ma wiedziec zmienna ze to jest gracz-player powinno byc same loop-value zamiast loop-players ... jeszcze te players a nie player xddd spk edit: http://scr.hu/7ml5/lbncl jak miło, że poprawiłeś u sb no nie powiem, że błąd bo nadal cały kod jest błędny- loop-value a nie loop-player, chyba że wyżej dasz np set {_gracz} to loop-value parsed as player to w tedy operujesz na {_gracz}! Ja po prostu w tym {zmienna} dodałem {zmienna::*} a normalnie gracza dodaje przez komendę czyli add player to {zmienna::*} i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 tak tylko, że na niektórych wersjach np na 1.7 jak ja tak robie to mam error,że w tym evencie nie ma player wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 1 godzinę temu, MrPatryk07 napisał: to nie powinno raczej dzialac :@ skad ma wiedziec zmienna ze to jest gracz-player powinno byc same loop-value zamiast loop-players ... jeszcze te players a nie player xddd spk edit: http://scr.hu/7ml5/lbncl jak miło, że poprawiłeś u sb no nie powiem, że błąd bo nadal cały kod jest błędny- loop-value a nie loop-player, chyba że wyżej dasz np set {_gracz} to loop-value parsed as player to w tedy operujesz na {_gracz}! https://wiki.skript.pl/Skript:Pętle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 po co mi to? nie zacząłem pisać skryptów od wczoraj, wiem jak się używa pętli na forum jestem dłużej, w mc też gram dłużej więc nie widze powodu abyś podawał mi wiki do pętli w skript jeśli mogę wiedzieć więcej niż ty Tworzyłem minigry na zlecenia [no cóż minigry w skript może nie są optymalne ale jak ktoś lubi], pisałem skrypty nie dla [przepraszam, że nazywam tak część społeczności tu na forum] "pasożytów" czekających na skrypt- "Prosze o najprostczy skrypt [coś]". Kiedy widzę takie coś nurtuje mnie pytanie... Skoro coś nazywane jest najprostszym skryptem to po jakiego grzyba piszą prośbę o to? Tak więc napisałem post wyżej co uważam za stosowne, nie podano podstawowego eventu kiedy pętla była by użyta więc z własnego doświadczenia podsunąłem rozwiązanie. Że też część tu obecnych nie umie czytać między wierszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam dwa pytania 1 jak teleportować GRACZY w zmiennej do danego miejsca
Drugie to jak wysylac wiadomosc do graczy którzy sa w zmiennej
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi