Usunięty#3468 229 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Witam bardzo serdecznie, ja jestem Seweryn, lubie gry komputerowe i dziewczynynynynynyynynynynynyny. Na tym forum juz dawno sie zarejestrowalem, lecz jestem taki spostrzegawczy, ze... xDD. Pisze malo skryptow, bo nie mam pomyslow. A nie chce dawac setnego skryptu na "czot" albo "drzop" przy tym tez boje sie, o plagiaty, albo, ze jakis imbecyl usunie licencje i powie, ze to jego skrypt Duzo osob tego forum to sa osoby, co podaja sie za jakis naukowcow od skryptu, a sa zwyczajnie tacy, ze szkdoa gadac ;( Pozdrawiam osobe o nicku nik3n Obecnie pisze dopracowany skrypt na rozgrywke counter strike, dokladnie deathmatch. Nie chce sie za bardzo rozpisywac, wiec pozdrowie kilka osob @Derpy Hooves Za bycie fajnym administratorem Zrob swoje ~Ciach @Libter Dzieki ci wrocilo moje ulubione forum @Switsherker Za pomoc, glownie w crashach @herhor67 Zawsze budzisz kontrowersje ;P @boleknowak Za bardzo fajne skrypty, oraz bycie dobrym administratorem. @Wizzard Konkret, pjona @piratjsk Nigdy nie wrocisz... Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 48 minut temu, Sewer napisał: Za bycie fajnym administratorem bezlitosnym* Bai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Teraz, Derpy Hooves napisał: bezlitosnym* Bai. Ja sie nie zegnam To byl opozniony zaplon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 2 godziny temu, Sewer napisał: @herhor67 Zawsze budzisz kontrowersje ;P No ja myślę, takie jest moje motto życiowe XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 hai śmieszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 22 godziny temu, Wizzard napisał: hai śmieszku. Pan mnie chyba nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKlipcio 22 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Dnia 23.11.2016 o 20:15, PanKlipcio napisał: Witaj Gitara siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi