Zaaxel 45 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Witam, jak zmusić danego gracza do napisania czegoś? Tj. komendą /mowza Wpisuje /mowza Zaaxel TEst &6as a gracz o tym nicku wpisze wlasnie ta wiadomosc na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Spoiler command /mowza <player> [<text>]: trigger: if text-argument is not set: message "wpisz wiadomosc!" else: set {napisz.%player%} to text-argument set {czas.%player%} to 15 on chat: if {napisz.%player%} is set: cancel event if message is {napisz.%player%}: clear {napisz.%player%} clear {czas.%player%} message "Brawo ty!" every a second: loop all players: if {czas.%loop-player%} is set: remove 1 from {czas.%loop-player%} if {czas.%loop-player%} = 0: clear {czas.%loop-player%} clear {napisz.%player%} kick the player due to "czas minal" Nie testowane Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 @up nie zbyt o to chodziło Chodzi o to że on jak użyje tej komendy to ten gracz napisze to co chcę czy to mu się podoba czy nie Do tego inny przykład: wpisuje /check Zaaxel Gracz o nicku Zaaxel automatycznie wpisze na czacie .kill Jak będzie miał cheaty to się zabije a jak nie to nie Może teraz mnie rozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 15 minut temu, Zaaxel napisał: @up nie zbyt o to chodziło Chodzi o to że on jak użyje tej komendy to ten gracz napisze to co chcę czy to mu się podoba czy nie Do tego inny przykład: wpisuje /check Zaaxel Gracz o nicku Zaaxel automatycznie wpisze na czacie .kill Jak będzie miał cheaty to się zabije a jak nie to nie Może teraz mnie rozumiecie Do komend możesz wykorzystać "sudo". Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Do komend możesz wykorzystać "sudo". Co to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 1 minutę temu, Zaaxel napisał: Co to takiego? Trochę zapomniałem o co chodziło dokładnie z tym sudo, jednak nie do tego XD Ale wykorzystaj: command /zagracza [<player>] [<text>]: trigger: if arg 1 is online: if arg 2 is set: excute arg 1 command "%arg 2%" Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 3 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Trochę zapomniałem o co chodziło dokładnie z tym sudo, jednak nie do tego XD Ale wykorzystaj: command /zagracza [<player>] [<text>]: trigger: if arg 1 is online: if arg 2 is set: excute arg 1 command "%arg 2%" Też nie ponieważ to komenda. Mi chodzi aby wysłać wiadomość jako inny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 To tak nie działa, ".kill" w cheatach jest blokowane na poziomie clienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 (edytowane) To tak nie działa, ".kill" w cheatach jest blokowane na poziomie klienta. Edytowane 30 października 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Teraz, Nieznajomy11 napisał: To tak nie działa, ".kill" w cheatach jest blokowane na poziomie clienta. To był tylko przykład, ja proszę o kodzik a nie wykład Był kiedyś już na forum ale nie widzę go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 4 godziny temu, Zaaxel napisał: Też nie ponieważ to komenda. Mi chodzi aby wysłać wiadomość jako inny gracz command /zagracza [<player>] [<text>]: trigger: if arg 1 is online: if arg 2 is set: broadcast "&7%arg 1%: &f%arg 2%" O to chodziło? Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 31 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Niestety nadal nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Jaki masz prefix czatu? Zaaxel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 31 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Godzinę temu, Daltone napisał: Jaki masz prefix czatu? Już temat nie ważny zrobię z broadcast i execute Można zamknąć a za chęci leci LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zaaxel 45
Witam,
jak zmusić danego gracza do napisania czegoś? Tj. komendą /mowza
Wpisuje /mowza Zaaxel TEst &6as
a gracz o tym nicku wpisze wlasnie ta wiadomosc na czacie
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi