Gość gabixdev Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Witajcie, zamierzam otworzyć serwer Freebuild na 1.10... Jakie dodatki widzielibyście na takim serwerze? (Ale żadnych [ciach] typu duży drop, gildie i inne gowno) Może meble? A może wsparcie jakiegoś moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 226 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Ja bym się cieszył jakby były mody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Działki. Badum tsss Nie no, mob arenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Jest już jedyny prawilny sv.skript.pl. Jeśli nie przekonałem Cię to wymyśl swój tryb, to jest najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 happiś 71 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 fb na 1.10 nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Nowe jedzonko z główek. Nowy system kopalni i tartaku. Po info PW. Jakaś fajna ekonomika. Jakiś money voucher ze stone (tabliczki on click). Fajnie gdyby wiadomości związane z eco wyświetlały się na actionbar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamikStudio 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Sam posiadałem serwer FreeBuild kilka lat, z doświadczenia wiem, że na takim serwerze trzeba dobrze zoptymalizować pluginy, aby działały zgodnie z serwerem, bez żadnych szkód / lagów. Jednak głównym autetem takiego serwera jest bardzo pięknie wyrobiony spawn. Musisz szukać ekipy, którzy budowanie mają w genach. Na to trzeba mieć wizje, wyobraźnie i pasje. Nie sztuka zbudować klocka i nazwać go spawnem, tylko sztuka go ładnie na prawdę ładnie wykonać. Gdy masz już pluginy i ekipę budowlaną to czas zająć się upiększaniem rozgrywki, typu parkoury, tntruny, spleefy. U mnie to było coś co gracze kochali. To tyle na ten temat ode mnie pozdrawiam Kamik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość gabixdev
Witajcie, zamierzam otworzyć serwer Freebuild na 1.10...
Jakie dodatki widzielibyście na takim serwerze? (Ale żadnych [ciach] typu duży drop, gildie i inne gowno)
Może meble? A może wsparcie jakiegoś moda?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi