DamianMMC 84 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 W jaki sposób mogę zadać obrażenia playerowi komendą? Gdy wpisuje: Increase the player's health by -1 add -1 to the player's health remove 1 from the player's health damage player by 1 hearts Nie wyrzuca mi bladów lecz po wpisaniu tej komendy wyskakuje mi ten bląd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Błędy skripta. Podaj wersję skript i silnika serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 8 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Silnik Spigot 1.7.9, sk, SkAddonLib. i sk plus najnowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Błąd z 1.7.9? Podaj cały kod :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
W jaki sposób mogę zadać obrażenia playerowi komendą?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi