PoweredDragon 1 014 Opublikowano 7 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Witajcie. Nie jeden raz widziałem serwery z mini-straganami, posługującymi się chest shopem, w których działała zasada -> Nie aktualizujesz daty przez x dni = Stoisko dostaje ktoś inny. Myśleliście kiedyś o tym, żeby takie coś działo się automatycznie, niźli za pośrednictwem admina? Z Shops+ jest to możliwe! Jedyne, czego wymaga skrypt od ciebie to stworzenia regionu stoisk o nazwie ST_NUMER STOISKA oraz ustawieniu dwóch tabliczek(Jedna, oznaczająca numer stoiska[Tworzymy stawiając gdzieś i w pierwszej linii wpisując stoisko] i Druga, pokazująca czy stoisko jest wolne czy zajęte(jeśli wolne, to 4 linijki są takie same i pisze na nich ustawiana w configu treść, jeśli zajęte, to są zapisane w formacie: Gracz Data ---- Godzina Ostatnią rzeczą, którą obowiązkowo musisz zrobić, jest ustawienie świata, na którym znajdują się owe stoiska. Zupełnie nic więcej! W przyszłości: Możliwe automatyczne tworzenie regionów stoisk Prawdopodobne stworzenie własnego systemu ekonomii i sklepów Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! bvcz i Nawo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asas 7 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 Mysle ze przydatne na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 (edytowane) Każdy skrypt jest przydatny na serwery xd Ale całkiem niezły //EDIT: Ja bym Ci radził dać download za pośrednictwem PDAPI i zwykły link do pastebin czy jakieś innej strony,ponieważ czasami jest to uciążliwe, Edytowane 11 lipca 2014 przez Dinekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 12 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 @UP Raczej będzie za pośrednictwem PDAPI, bo człowieki potem mają problemy z update'ami, a ja specjalnie nie będę wstawiał tu kodu na auto pobieranie configu i informacji :< Fajnie, że autor pewnego rankingu przybył do nas w końcu ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) Ten ranking to śmieć krótko mówiąc, nie pokazałem nim żadnych moich możliwości, wlasnie dlatego przebyłem tutaj, żeby uczyć sie od najlepszych i pokazać co juz umiem xF ;) TOP szkoda :( Edytowane 12 lipca 2014 przez Dinekkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczi12 0 Opublikowano 27 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2015 Jak utworzyc stoisko ? Robie to co jest opisane i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Cóż, ja zrobiłem automatyczne sklepy na SBW, więc znam ten trud :D Łap plusika, skrypt niezły. Dodać do BestScripts?Tak wgl. każda publikacja skryptu musi zawierać link do downloadu :D Daj kod na pb/git bo nawet popaczyć nie mogę co tam naskrobałeś :DMoje skrypty można pobierać ręcznie a HerCORE i tak je ogarnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 014 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 ŁO LUJU. Ja kompletnie zapomniałem o tym skrypcie. Wtedy jeszcze byłem krótko mówiąc świeży jak ryba na wędce l_lJeśli ktoś mi coś napisze w sprawie skrócenia kodu: Da się, ale kiedy go pisałem się nie dało, ponieważ pojawiały się błędy tamtejszego skripta, tak czy inaczej raczej nie będę go aktualizował :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenQ 1 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 7/10 Jest Fajny skrypcik XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Będzie na moim serwerze. Możesz mi tylko bardziej objaśnić skript i jak to będzie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Leyla_ 2 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2016 Całkiem nieźle! 9.9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 fajnie 7/10 Czegoś takieggo szukałem i jest gratuluje świetnego pomysłu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 169 Opublikowano 7 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2016 wydaje mi się że są teraz jakieś lepsze skrypty na shopy, poszukajcie sobie, to może nie działać(w końcu było pisane 2 lata temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Link nie działa Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi