RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Dlaczego mi nie dziala disallow player to flyMam skript+ najnowszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) Narazie nie działa ten efekt. Możesz użyć komendy z Essentials /fly %player% off. Wyklikane z LG L7 II. Edytowane 6 lipca 2014 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) disallow the player to fly Chociaz nwm czy jest z tym roznica ;/ Edytowane 6 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) Narazie nie działa ten efekt. Możesz użyć komendy z Essentials /fly %player% off. Wyklikane z LG L7 II.A jezeli gracz ma wylaczone latanie ;/ Edytowane 6 lipca 2014 przez RickPlayingPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 To mu wtedy i tak wylaczy -,- czytaj komende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 7 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 To mu wtedy i tak wylaczy -,- czytaj komendeA no tak :_: sorryTemat do zamkniecia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RickPlayingPL 130
Dlaczego mi nie dziala disallow player to fly
Mam skript+ najnowszego
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi