JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Witam mam pytanie czy da się zrobić cos z formą not has? czyli np. if player not has (i jakiś item) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 if player doesn't have (X): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 23 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 13 minut temu, Derpy Hooves napisał: if player doesn't have (X): a jeszcze pytanie jak mam zrobić żeby nikt nie mogl nic wyrzucać na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 on drop: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam pytanie czy da się zrobić cos z formą not has? czyli np. if player not has (i jakiś item)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi