jahumen 293 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Witam, pisze strony na zamówienie. Potrafię korzystać z takich języków jak HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL, wtyczka jQuery, technologia AJAX. A więc mogą to być przeróżne strony, zaczynając od wizytówek, przez CMSy, aż po gry przeglądarkowe, silniki forum czy bloga. Płatność jak i realizacja zamówienia przebiega dosyć łatwo, na początku płaci się zaliczke, strona jest tworzona, pod koniec procesu prezentuje ją i jeśli spełnia wszystkie wymogi przyjmuje reszte zapłaty i wysyłam strone klientowi. Cena jest sensowna, ani nie za mała, ani nie za duża, wszystko zależy od projektu. Kontakt tutaj w prywatnej wiadomości, na discordzie, na skype jan.majchrzak6 lub drogą mailową (e-mail) [email protected] Jeśli ktoś chciałby wiedzieć coś więcej piszcie, odpowiem na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jakieś przykłady/portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 W przypadku stron wykorzystujących technologie backend'owe nie ma za dużo do pokazywania, kodu ujawniać nie chce, ewentualnie jeśli ktoś bardzo by nalegał - za pomocą podanych wyżej sposobów kontaktu. Jeśli mowa o szacie graficznej obecnie nie posiadam takich projektów, jednak wykonuje je w stylu flat design, projektuje je sam, zwracając uwage na uwagi zamawiającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 To skąd mam wiedzieć czy dobrze to robisz, jak to wygląda, czy warto wziąć u Ciebie tą stronę jak nawet przykładów nie pokazałeś? Na razie ja bym nie brał u Ciebie strony, bo nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jeśli chcesz wiedzieć czy robie to dobrze, zleć strone. Dopóki nie mam jakiejś pokazowej mogę zrealizować zamówienie bez zaliczki (o ile mam pewność, że osoba podchodzi do zamówienia poważnie i jest w stanie kupić takową strone). Jeśli Ci się nie spodoba po prostu jej nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Chodzi nam o to że nie możemy zobaczyć twoich umiejętności. Póki nie masz zamówień, popracuj sobie nad jakąś stroną prezentacyjną, w której zobaczymy na jakim poziomie robisz strony Mam nadzieje że teraz zrozumiałeś o co chodzi theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 >Umiem HTML, CSS >Portfolio? Nie pokażę. Umiem wizytówki, ale jestem into beckend Seems legit theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 @nicku1 Podszedłem do sprawy w prosty i logiczny sposób. Gdy wykonam pierwszą strone będę mieć z automatu pierwszą strone pokazową. Jeśli Twój wkład jest zerowy dopóki nie zobaczysz gotowej strony, nie musisz się martwić o to, jak będzie wyglądać, aczkolwiek zapewniam Cię, że Ci się spodoba. Gdy tylko ujrzysz jak wygląda ocenisz ją i stwierdzisz czy z niej skorzystasz. @Falmoris Nie napisałem, że jestem "into backend". Po prostu nie wykonywałem jeszcze na dość profesjonalnym poziomie całych stron, jedynie jakieś urywki do zabaw PHP, stąd też nie mam nic normalnego na pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Zamówiłem, jutro będzie i wkońcu coś pokaże, nie martwcie się. Aby nie było zamówiłem coś prostego z gotowym stylem "superhero" więc nie powinno chyba być szału. Ale może następne będą większe. Nie zaśmiecajcie takimi postami tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 11 godzin temu, LogiSV napisał: Zamówiłem, jutro będzie i wkońcu coś pokaże, nie martwcie się. Aby nie było zamówiłem coś prostego z gotowym stylem "superhero" więc nie powinno chyba być szału. Ale może następne będą większe. Nie zaśmiecajcie takimi postami tego tematu. no to ja nie wiem jaką strone ty zamówiłeś, że ktoś robi ją jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 prostą ale jak chcesz rozmawiać to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Dało by się zrobić forum, podobne do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 22 godziny temu, Jahek napisał: Dało by się zrobić forum, podobne do tego? Możesz stworzyć każde forum, ale musi być oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 @Jahek Jeśli masz na myśli stworzenie forum na silniku IPB (tak jak to), można to łatwo wykonać, jednak aby użyć tego silnika musisz zapłacić Invasion Board w miare sporą sumke. Jeśli chodzi o napisanie podobnego silnika od zera jest to oczywiście wykonywalne, jednak chwile by potrwało, a koszt najniższy by nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 16 godzin temu, jahumen napisał: @Jahek Jeśli masz na myśli stworzenie forum na silniku IPB (tak jak to), można to łatwo wykonać, jednak aby użyć tego silnika musisz zapłacić Invasion Board w miare sporą sumke. Jeśli chodzi o napisanie podobnego silnika od zera jest to oczywiście wykonywalne, jednak chwile by potrwało, a koszt najniższy by nie był. A przerobienie graficzne i dodanie kilku możliwości aby wyglądało podobnie do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 @Jahek Ale co chcesz przerabiać graficznie? Nie da się zrobić forum bez scriptów, które nim operują, skrypty na których stoi to forum są płatne. Jak już wspomniałem mogę sam napisać podobne, ale zajęłoby to dużo czasu i trochę kosztowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahumen 293 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Zapraszam do kontaktu w jeden z podanych sposobów w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juraso 78 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Dnia 26.08.2016 o 22:25, jahumen napisał: o ile mam pewność, że osoba podchodzi do zamówienia poważnie na takim forum nikt nie podejdzie poważnie co do spraw finansowych, jeśli chcesz się promować to nie na forum które jest poświęcone minecraftowi. theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi